Infectata cu coronavirus si ventilata mecanic, Aurora s-a stins la putin timp dupa ce a nascut

/ / Modificat: 2020-07-23
Infectata cu coronavirus si ventilata mecanic, Aurora s-a stins la putin timp dupa ce a nascut

Aurora Chacon Esparza, o tanara in varsta de 35 de ani, din SUA, infectata cu COVID-19 a nascut in timp ce era ventilata mecanic. Proaspata mamica nu a apucat insa sa isi vada fetita, potrivit Daily Mail. 

Aurora a inceput sa se simta rau la inceputul lunii iunie. Primele simptome ale infectiei cu COVID-19 au fost tusea si dificultatile de respiratie. Insarcinata in 30 de saptamani si simtindu-se din ce in ce mai rau, Aurora a fost internata la Spitalul North Memorial din Brooklyn Center, Minnesota.  

Starea ei s-a inrautatit, iar medicii au decis ca ea sa fie intubata si sa ii faca cezariana de urgenta, de teama ca bebelusul ar putea sa nu primeasca suficient oxigen din cauza starii de sanatate a mamei. Astfel, cu 10 saptamani inainte de termen, Aurora a nascut, in timp ce era ventilata mecanic, o fetita perfecta sanatoasa. Din pacate insa, starea ei s-a deteriorat si la scurt timp, Aurora s-a stins din viata, fara sa mai apuce sa isi vada fetita. 

„Sotia mea, Aurora, se odihneste in pace acum, alaturi de Dumnezeu. A murit azi, in dimineata zilei de 19 iulie 2020. Am incredere ca este alaturi de Dumnezeu si ca a mers spre o viata mai buna. O sa ne lipseasca si ne vom aminti mereu de puterea, iubirea si bunatatea ei”, a scris, pe pagina GoFundMe, sotul Aurorei, Juan Duran. Aurora si Juan Duran au impreuna trei copii.

Sursa: https://www.dailymail.co.uk/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre