Festivalul tineretii vine la Bucuresti


Ministerului Educatiei si Cercetarii si Cotyso International vor organiza la sfarsitul acestei saptamani, la Palatul National al Copiilor din Capitala, "Festivalul Tineretii" - un festival - concurs de muzica usoara pentru tineret, transmite Mediafax.

Festivalul cuprinde doua sectiuni de concurs: Interpretare si Creatie, la care vor participa 52 de concurenti din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si China. Concursul de Interpretare se va desfasura pe parcursul a doua zile, astfel: categoria de varsta 12-16 ani va evolua maine, iar categoria de varsta 16-21 ani, vineri.

Sambata se va desfasura concursul de creatie, la care vor participa 18 concurenti cu varste cuprinse intre 16 si 21 ani.

Gala laureatilor va avea loc duminica, de la ora 18.00. Premiile puse in joc la fiecare sectiune sunt: premiul I - 350 euro, premiul II - 300 euro, premiul III - 150 euro.

Pe langa aceste sume, castigatorul categoriei Interpretare, 12-16 ani, va primi o orga (in valoare de 1.000 euro), cel de la categoria Interpretare, 16-21 ani, o motocicleta (in valoare de 1.000 euro), iar cel de la categoria Creatie va castiga o excursie in China.

Trofeul festivalului consta intr-o motocicleta Moped si un premiu de 500 euro. Intrarea la spectacole este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul