Emma Neagu, fetita-minune de la Romanii au talent, a murit

/ / Modificat: 2019-04-12
Emma Neagu, fetita-minune de la Romanii au talent, a murit

Emma Neagu, concurenta de la "Romanii au talent", care a impresionat pe toata lumea cu ambitia si pasiunea ei pentru dans, a murit la doar 15 ani.

Emma suferea de cancer osos si i-a fost amputat un picior. Cu toate acestea, Emma a demonstrat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat poti ajunge la performanta chiar daca ai probleme.

emma-neagu

In ciuda faptului ca avea proteza la picior, ea a continuat sa faca gimnastica si a executat in emisiunea de la Pro TV un numar de exceptie. Adolescenta ajunsese in semifinala, dar, din pacate, nu va mai putea fi urmarita pe scena.

emma-neagu2

Anuntul trist a fost facut de mai multe organizatii si fundatii caritabile din Canada, unde copila s-a nascut si unde devenise o adevarata voce de sustinere a copiilor care sufereau de aceeasi boala. "Emma nu si-a dorit sa fie amintit drept fata bolnava de cancer si a urat expresia «a pierdut batalia». Isi dorea, in schimb, sa fie pomenita drept fata care putea sa mearga in maini si sa faca miscari complicate in ciuda cancerului. Desi avea o varsta frageda, Emma a fost suficient de inteleapta incat sa stie ca o victorie tine doar de viziunea proprie si de ceea ce lasi pe aceasta lume, nu de final, se arata intr-un text privind detalii legate de inmormantare. De asemenea, pe Facebook a fost lansata o campanie de strangere de fonduri pentru ajutorarea familiei indurerate."

Avea dureri mari in ultimul timp

"Emma a iubit gimnastica, dansul, pisicile sale Snowy si Jollie. A incercat sa dea totul in tot ceea ce a facut, a fost extrem de competitiva si si-a trait viata intr-un mod pe care majoritatea oamenilor nu il fac. Atunci cand cancerul a incercat sa o doboare, ea s-a ridicat, a luptat, a devenit un om mai bun in tot ceea ce face si a incercat sa lupte si pentru altii", a scris una dintre organizatii pe pagina de facebook. Adolescenta de doar 15 ani s-a simtit foarte rau in ultima vreme. Avea dureri crunte si spunea ca nu prea are optiuni de tratament.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre