Cazul fetitei din Mehedinti. Procurorul de caz: "Nu am tras de copil"

/ / Modificat: 2019-06-22
Cazul fetitei din Mehedinti. Procurorul de caz:

Procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, spune ca nu a tras de copil in timpul interventiei si ca a incercat sa o ia in brate. Aceasta spune ca fetita este bine acum.

"Nu am tras de copil. Am incercat sa nu apas, sa nu ... Am incercat sa-l iau in brate. Am reusit sa o iau in brate si am dus-o in brate la tata. Nu s-a mai filmat. Si ea va fi oricum examinata fizic si vom vedea daca are vreun semn sau nu. Am intervenit pentru a inceta starea de detinere ilegala a acestui copil”, a spus Maria Piturca, citata de Mediafax.

Cazul fetitei din Mehedinti. "A refuzat sa o adopte"

Ea a declarat ca femeia din Baia de Arama, la care era fetita, a refuzat de două ori sa o adopte.

"Acest copil a fost inclus in categoria copil greu adoptabil si parintii au refuzat de doua ori sa adopte fetita”, a mai spus procurorul, care a precizat ca fetita se zbatea "pentru ca i s-a inoculat ca o iau in strainatate si ii fac rau”.

Potrivit procurorului de caz, actiunea de vineri a fost posibila dupa ce in data de 24 mai Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti a depus o sesizare in care se arata ca asistentul maternal care a crescut fetita a refuzat sa predea copilul parintilor care au adoptat-o.

Taguri Fetita mehedinti Fetita mascati

Articole recomandate

Citeste si despre