Cazul fetitei din Mehedinti.Fiica asistentei maternale,despre momentul in care Sorina a fost luata cu mascatii

/ / Modificat: 2019-06-27
Cazul fetitei din Mehedinti.Fiica asistentei maternale,despre momentul in care Sorina a fost luata cu mascatii

Fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, Adelina Saramat, a fost in direct la "Sinteza Zilei" si a vorbit despre experienta terifianta prin care a trecut fetita, atunci cand a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut.

"E tristete mare si durere. Ne e foarte dor de ea. Nu stiu ce e de facut, noi ne rugam sa existe dreptate in tara asta. Mi se pare inuman sa desparti doi copii care se considera surori," a spus Adelina Saramat.

Cazul fetitei din Mehedinti. "Ma doare sufletul"

Aceasta a povestit si despre momentul critic in care mascatii au intrat in casa pentru a lua fetita. Sorina dormea in acel moment.

"Cand au venit procuroarea si mascatii, Sorina dormea. Cred ca galagia a trezit-o. Doamna a intrebat unde e fata, a intrat peste ea foarte multa lumea, fata s-a speriat, a inceput sa planga, sa tipe. Fata a incercat sa fuga, procuroarea a tot incercat sa o prinda, ea tipa "nu vreau, mami, sa plec." Striga ajutor. Cuvintele ei vor ramane intiparite in minte toata viata mea, pentru ca nu am putut sa o ajut. Ma doare sufletul, n-am crezut vreodata ca pot sa simt o asa durere in piept. Sa vezi copilul pe care l-ai crescut atatia ani cum e luat de langa tine... Cand am vazut ca doamna a dat-o cu capul de ciment, am crezut ca mor. S-a auzit si nici macar nu s-a uitat sa vada daca a patit ceva", a marturisit fiica cea mare a asistentei maternale.

Adelina Saramat a mai dezvaluit ca celalta fetita a familiei, Andreea, este foarte trista de cand a plecat Sorina. Intreaba mereu de ea, nu prea mai vrea sa manance, vrea sa vina surioara ei. Mama e foarte rau, a fost si la spital, pentru noi a fost cumplit. Nu ne-am gandit vreodata ca vor veni atatia mascati sa tarasca un copil", a mai spus Adelina Saramat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita mehedinti Fetita mehedinti adoptie Ancheta fetita mehedinti

Articole recomandate

Citeste si despre