Lucruri minunate atunci cand esti insarcinata

/ / Modificat: 2017-01-05
Lucruri minunate atunci cand esti insarcinata

Sarcina poate fi definita ca 9 luni de evenimente si lucruri minunate care ti se intampla. Multe dintre ele sunt unice, iar altele sunt de-a dreptul coplesitoare. Descopera cadourile inedite pe care ti le daruieste sarcina in viata ta!

sarcina_4

Sarcina ta, bucuria altora

Bucura-te! Atunci cand esti gravida reusesti sa faci ziua mai frumoasa celorlalti, fie si printr-un zambet pe care si-l daruiesc atunci cand iti vad burtica.

Iar daca te intalnesti cu persoane cunoscute, vei observa cum toti se inveselesc brusc cum te vad, vor sa puna mana pe burtica sau sa simta miscarile fatului. Ca sa nu mai spunem fericirea de pe chipul viitorului tatic, care nu poate fi masurata cu niciun barometru.

Primele miscari ale bebelusului in burtica

Aceasta este o traire sau senzatie cu care este posibil sa nu te mai intalnesti niciodata. Este un sentiment unicat pe care ti-l ofera sarcina si numai femeile au sansa si norocul de a le experimenta. Simtirea primelor miscari in burtica reprezinta unul dintre cele mai fericite momente din sarcina si constientizarea fapului ca in tine creste cu adevarat o fiinta umana.

Mancare dupa pofta... sarcinii

Primul trimestru te tine departe de multe dintre alimentele preferate, pentru ca este cel in care manifesti cele mai multe simptome care iti taie pofta de mancare. Insa dupa ce depasesti etapa greturilor matinale, ai liber la tot ce iti pofteste burtica. Atata timp cat nu exagerezi cu cantitatile, poti gusta pana si cele mai dulci si calorice bunatati. De acum, ai o scuza buna... "cere bebelusul"!

Bucuria de a primi daruri

Din momentul in care anunti vestea cea mare in sanul familiei si prietenilor, acestia nu vor mai cuteza in a te umple de daruri si lucruri pentru tine si viitorul bebe. Si sa fim sinceri, cui nu-i place sa primeasca cadouri? Satisfactia de a primi daruri si lucrurile minunate pentru bebe (botosei, hainute dragalase, suzeta) pe care le primesti reprezinta unele dintre cele mai minunate evenimente din sarcina.

sarcina_cadouri

Asteptarea nasterii bebelusului si aflarea sexului

Daca vrei sa te bucuri si mai mult de sarcina ta, atunci refuza sa afli sexul copilului la ecografie. Acesta, impreuna cu gandurile care te napadesc in sarcina despre cum va arata bebe, ce ochi va avea, fac din sarcina un moment emotionant si o bucurie. Majoritatea mamicilor care a asteptat si si-a imaginat aceste detalii a declarat ca a meritat fiecare moment. Satisfactia a fost garantata la nastere,iar trairea unica.

Rasfaturi nenumarate

Rasfatul are o conotatie negativa, dar sarcina face in asa fel incat acesta sa devina o bucurie si un moment de satisfactie. Toata lumea are tendinta sa iti ofere cam tot ce iti pofteste inima si sa iti satisfaca si cele mai neobisnuite dorinte. Esti ca o regina care sta pe tron si da ordine, iar ceilalti executa.

Nu e nimic rau in a profita putin de asta, mai ales ca peste foarte putin timp, locul pe tron va fi luat de bebelus. Bucura-te acum la maxim!

Noua ta imagine

Ai putea spune ca nu e nimic minunat in a te ingrasa si in a-ti aparea vergeturi sau alte semne pe piele in sarcina. Dar dincolo de toate acestea, priveste partea frumoasa a fizicului tau!

Ce spui de dragalasenia burticii in crestere, stralucirea de sarcina, aspectul minunat al parului, unghiilor sau tenului ori sanii minunati pe care ti-i asigura sarcina, fara niciun pic de silicon sau cost? Nimic nu e mai frumos decat sa vezi o burtica care trece pe strada. Nu degeaba se pune ca atunci cand esti insarcinata, esti mai frumoasa decat ai putea fi vreodata.

Relaxarea, la dispozitia ta

In timp ce altii ravnesc la cateva momente de relaxare, aceasta pare sa se puna la picioarele tale. Poti alege sa nu muncesti in sarcina, poti sa te plimbi continuu, sa stai in pat sa citesti sau sa faci unele dintre lucrurile de care esti pasionata si pe care nu ai avut sansa sau timpul necesar pentru a le face.

sarcina_relaxare

Dragostea si afectiunea taticului

Vestea ca esti insarcinata te-a transformat in ochii lui in cea mai minunata si iubita fiinta de pe planeta. Acesta nu va sti cum sa te rasfete mai mult, sa te mangaie si sa te aprecieze. Cel mai probabil vei fi coplesita de mici atentii si de gesturi tandre, care-ti vor umple inima de fericire.

Alegerea numelui copilului

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care sarcina ti le poate face este sa alegi numele viitorului bebelus. Ai posibilitatea sa ii trasezi personalitatea sau caracterul prin simpla alegere a unui nume. Este o responsabilitate, dar si o bucurie foarte mare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simptome sarcina Stralucire sarcina Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre