Cadouri inspirate pentru gravide

/ / Modificat: 2012-11-06
Cadouri inspirate pentru gravide

Cele mai inspirate si reusite cadouri pentru gravidute sunt care care reusesc sa le rasfete sau emotioneze. Perioada sarcinii nu este intotdeauna usor de indurat. Simptomele de sarcina le indispun adesea pe viitoarele mamici, ca sa nu mai spunem ca le fac sa se simta rau. Un cadou micut si dragalas poate fi solutia ideala pentru a inveseli pe loc o graviduta.

cadouri_inspirate_gravide

Program de infrumusetare la salon

In anumite momente ale sarcini nu te simti chiar cea mai frumoasa femeie din lume. Burtica, afectiunile pielii, ingrasarea si alte schimbari care apar le transforma complet pe femei. Si nici nu au de multe ori dispozitia necesara pentru a se aranja sau dichisi asa cum obisnuiau sau si-ar dori. De aceea, un voucher pentru un program complet de infrumusetare este unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru gravidute.

Hainute de gravida

tricou_gravida_imprimeu_veste_gemeni

Nu ai cum sa dai gres cu hainutele de gravida daca ai grija sa mergi in magazinele speciale pentru acestea.

Multe dintre gravidute prefera sa nu investeasca prea multi banuti in haine pentru ca le vor purta o scurta perioada de timp. Asa ca daruirea unor hainute simpatice de gravida este o alegere binevenita.

O idee draguta sunt tricourile personalizate pentru femeile insarcinate. Acestea au mesaje haioase si desene dragalase care le emotioneaza viitoarele mamici.

Bijuterii

accesorii_cadou_gravida

Si daca esti gravida, tot femeie ramai. Sarcina nu schimba dragostea femeilor pentru bijuterii. De aceea, daca nu vrei sa dai gres cu lucruri sau obiecte legate de sarcina si bebe, concentreaza-te pe bijuterii, Niste cercelusi draguti sau o bratara eleganta vor reusi sa inveseleasca orice graviduta.

Accesorii

Daca nu esti foarte sigura ca nimeresti marimea hainutelor sau daca bijuteriile nu intra in bugetul pentru cadou, atunci exista o solutie de mijloc - accesoriile. Nu trebuie sa stii nimic de sarcina sau de bebelusi pentru a cumpara o geanta, palarie, esarfa sau niste ochelari de soare foarte sic. Gravidutele vor fi incantate de noile "prietene" din garderoba lor.

Carti

Perioada sarcinii este minunata, dar ramane o enigma pentru multe dintre cele care o traiesc pentru prima oara. Pentru a mai deslusi misterul sarcinii, poti oferi cadou gravidutelor carti legate de sarcina, de dezvoltarea bebelusului in burtica sau despre ingrijirea din aceasta perioada. Acestea au o nota de utilitate si pot fi apreciate de gravidele fara experienta.

Album foto

In ziua de astazi albumele foto se gasesc intr-o multime de modele dragalase si personalizate. Poti alege un model special de album creat pentru perioada sarcinii.

In acest fel gravidutele pot crea o amintire fabuloasa pentru viitor punand in el cele mai frumoase fotografii din cele 9 luni de sarcina.

Lotiuni si creme de ingrijire sau cosmetice

Poti alinta o graviduta si in alt mod decat daca o trimiti la salon. Mergi prin magazinele cu produse cosmetice si de ingrijire speciale pentru perioada sarcinii si alege lotiuni si creme cu uleiuri esentiale care sa-i rasfete pielea. Daca stii ca este o fana a fardurilor atunci opteaza pentru ele sau pentru alte produse cosmetice de acest fel.

Sursa foto: diapercakesandgifts.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete sarcina Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre