7 moduri creative prin care sa iti anunti sarcina

/ / Modificat: 2015-07-17
7 moduri creative prin care sa iti anunti sarcina

Bucuria de a-ti anunta sarcina devine cu atat mai intensa, cu cat reusesti sa dai marea veste intr-un mod creativ. Desi pare mai simplu sa spui tuturor "sunt insarcinata", alegand aceasta cale usoara te privezi de o amintire unica, pe care sa o pastrezi in suflet mereu.

Numeroase cupluri de viitori parinti, cu multa imaginatie, au gasit cai originale de a transmite tuturor ca vor aduce pe lume un copil. Un anunt creativ al sarcinii nu trebuie sa te supuna unor eforturi coplesitoare.

El poate fi simplu si de impact, la fel ca in exemplele pe care le-am pregatit sa te inspire. Pentru ca un cadou frumos are nevoie de un ambalaj pe masura!veste_sarcina 

Ecuatia matematica

Viata este facuta din calcule, ecuatii si fractii. Cel putin din perspectiva unui matematician. Iar pentru ca este mai usor sa intelegem datele unei probleme prin adunari simple, un cuplu deja binecuvantat cu un copil (si gata sa ii aduca acestuia pe lume inca un fratior) s-a gandit sa apeleze la o operatie algebrica simpla: doi (tata si bebe) + doi (mama si bebe din burtica) = patru.

Poti adapta usor operatia in functie de numarul membrilor familiei tale. Scrie pe tabla adunarea, asezati-va in locurile potrivite si aduceti un zambet pe fata tuturor cu acest anunt al sarcinii cu adevarat special.

anunt sarcina

Foto: smartparenting.com

Papusile Matrioska

Papusile rusesti Matrioska sunt jucarii din lemn viu colorate, goale pe interior, in care sunt introduse alte papusi de dimensiuni mai mici, identice. Prin urmare, este fireasca asocierea acestor papusi cu sosirea pe lume a unui copil.

La fel s-au gandit si creatorii unei felicitari cu papusi rusesti imprimate pe prima pagina, care anunta destinatarul ca inca o papusica se pregateste sa completeze sirul. Un mesaj subtil, dar de efect!

anunt_sarcina_papusi

Foto: smartparenting.com

Prajitura din cuptor

Un fotograf creativ s-a gandit sa asocieze sarcina unei cliente cu pregatirea unei prajituri delicioase in cuptor. Asa ca a rugat surioara mai mare a bebelusului nenascut sa pozeze langa bucataria ei de jucarie, asumandu-si rolul de "copilul numarul 1". Pe usa cuptorului sta scris "numarul 2", sugerand ca in 9 luni va veni pe lume al doilea rod al iubirii fericitilor parinti.anunt_sarcina_cuptor

Foto: smartparenting.com

Calendarul fericirii

Poti sa iti anunti sarcina printr-o metoda foarte simpla, folosita de un cuplu creativ: inscrie datele celor mai importante evenimente din viata voastra de indragostiti: data la care ati devenit iubiti, ziua casatoriei si data la care veti fi oficial parinti.anunt_sarcina_cifre

Foto: smartparenting.com

Marea promovare

Primul tau copil poate fi cel mai bun mesager al vestii ca familia voastra urmeaza sa fie completata de inca un membru. Ca sa faci anuntul cat mai adorabil, inspira-te din ipostaza de mai jos: un baietel zambitor se lauda cu faptul ca va fi promovat in "functia" de frate mai mare, chiar din luna in care se va naste bebelusul asteptat cu drag.anunt_sarcina_frate

Foto: smartparenting.com

Afisul de film

In asteptarea bebelusului vostru, sunteti atat de fericiti, incat simtiti ca viata voastra pare desprinsa din filme. Atunci de ce sa nu concepeti si un afis de promovare a povestii minunate pe care o traiti? Tu si partenerul tau in roluri principale, cu titlul "Baietelul nostru" sau "Fetita noastra" si cu data lansarii - ziua in care te astepti sa nasti. Iata o idee excelenta, mai ales pentru cinefili.

anunt_sarcina_poster

 Foto: smartparenting.com

Ravasul norocos

Prajiturile chinezesti care au in interior un ravas cu un mesaj pot fi o cale neasteptata si incantatoare de a da vestea sarcinii tale celorlalti membri ai familiei. Cumpara o cutie de fursecuri chinezesti, scoate cu o penseta ravasele originale si introdu-le pe ale tale cu mesajul special: "veti fi bunici peste 9 luni", "vei avea un nepotel" etc.

Tu cum ti-ai anuntat sarcina? Daca urmeaza sa fii mamica si abia ai aflat, cum te gandesti sa dai marea veste? Impartaseste-ti cu noi experienta si ideile in sectiunea comentariilor de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anunt sarcina Veste sarcina Idei anunt sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre