Cum sa va anuntati parintii ca vor deveni bunici

/ / Modificat: 2023-04-07
Cum sa va anuntati parintii ca vor deveni bunici

Ati aflat ca veti deveni parinti si nu va mai incapeti in piele de fericire. I-ai facut o surpriza de zile mari partenerului cand l-ai anuntat ca esti insarcinata si te gandesti cum sa ii surprindeti si pe parintii vostri cand le spuneti ca vor deveni bunici. Vrei ca acest moment sa fie special si de neuitat pentru ei, asa ca, daca esti in pana de idei, avem noi cateva.

A anunta niste viitori bunici ca vor avea (inca) un nepotel trebuie sa fie un moment special pentru ca fiti siguri ca il vor povesti in repetate randuri copiilor. Si vreti sa aiba o poveste buna, nu-i asa?

Se spune despre bunici ca se bucura de nepoti mai mult decat s-au bucurat de propriii copii. Mai ales daca este vorba de primul nepot, amintirea aceasta va fi cu ei toata viata, deci nu va „zgarciti” cu elementele surpriza. Apoi, chiar daca parintii vostri mai au si alti nepoti, nu inseamna ca nu se vor bucura sa afle de urmatorul si cu atat mai mult ar fi grozav sa le faceti o surpriza deosebita.

Faceti-le un cadou special

Cand mergeti in vizita la ei prima oara dupa ce ati aflat ca veti avea un copil, le puteti face cadou un set de cani pe care sa scrie „Cel mai bun bunic” si „Cea mai buna bunica”. O alta idee ar fi sa le faceti tricouri asortate cu mesajul „O sa avem un nepotel” sau cu „Bunica” si „Bunicul”. Mai scurt si cuprinzator de atat nu puteti face mare anuntul.

Daca, totusi, vreti o surpriza ceva mai elaborata, puteti sa cumparati o rama foto in care sa puneti o copie a imaginii primite de la medic la prima ecografie. Mai mult, fotografia poate fi editata (poate va pricepeti chiar voi sau aveti un prieten care sa va ajute) si sa scrieti pe ea un mesaj de la bebe. „Bunica, bunicule, abia astept sa ne cunoastem!” sau „Hei, o sa aveti un nepotel/o nepotica!”.

Comandati la o cofetarie prajiturele cu ravas in care viitorii bunici vor gasi un mesaj de la viitorul nepotel sau o „predictie” care ii anunta ca se va naste un copil in familie. Poate vor crede ca e o gluma sau o intamplare, insa expresia de pe chipul lor in momentul in care le veti confirma vestea va fi nepretuita!

Organizati o petrecere in familie

Daca mai aveti copii si mai ales daca vreti ca parintii vostri sa afle in acelasi timp vestea cea mare, nu e o ocazie mai buna decat o mica petrecere in familie. Invitati-i pe toti bunicii la o masa si acolo vor avea o surpriza. Copilul sau copiii mai mari pot purta tricouri cu un mesaj haios, cum ar fi „Astia doi mai fac unul” si o figura de bebelus. Desigur, puteti sa le oferiti si un mic cadou care sa stea marturie pentru acest moment deosebit din viata familiei voastre extinse, inspirandu-va din cele enumerate mai sus.

In rest, bucurati-va de moment si de toata perioada speciala care va urma. Pentru toata lumea va fi ceva de neuitat!

Citeste si articolul de mai jos pe aceeasi tema:

Modalitati originale de a ti anunta partenerul ca esti insarcinata asa sigur il vei surprinde

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anunt copil sarcina Idei anunt sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre