Moduri inedite de a-ti anunta sarcina

/ / Modificat: 2012-01-03
Moduri inedite de a-ti anunta sarcina

Tocmai ai aflat marea veste si abia astepti sa afle toata lumea ca ai pasit, in mod oficial, in lumea gravidutelor. Un asemenea moment special se va transforma in cea mai frumoasa amintire, de aceea nu ar fi de prisos sa mai adaugi cateva note originale situatiei. Iata cateva moduri inedite de a-ti anunta sarcina, spre bucuria ta si a celor dragi.

Posibilitatile de a face cunoscuta o astfel de informatie pretioasa sunt infinite. Tocmai de aceea, o decizie in acest sens poate fi dificil de luat. Mamicile din toata lumea s-au confruntat cu aceeasi dilema, insa au gasit in cele din urma mijlocul perfect de a anunta sosirea pe lume a bebelusului lor.

Maternitatea este un pas urias in viata oricarei femei, de aceea simte-te libera sa iti acorzi ragazul de care ai nevoie pentru a te obisnui pe deplin cu ideea. Odata ce te simti pregatita, fii originala pentru a face anuntul cat mai distractiv si memorabil cu putinta.

Mazarea din podul palmei

Primul care este indreptatit sa afle marea veste, partenerul de viata, va fi cu siguranta coplesit de emotii. Intensitatea momentului poate creste in mod semnificativ daca ii oferi prilejul de a deduce singur faptul ca urmeaza sa fie tatic.

Inainte sa serviti masa impreuna, roaga-ti jumatatea sa-si intinda mana dreapta, ia un bob de mazare si pune-l in podul palmei sale. Spune-i apoi, pe un glas domol: "Vrei sa auzi ceva incredibil? Cam atat de mic este copilul tau in momentul acesta". Chipul sau va reflecta confuzie, apoi entuziasm si bucurie.

Primul mesaj de la bebelus

Bunicii - parintii tai si ai partenerului - sunt urmatoarele persoane apropiate pe care vei dori sa le instiintezi ca un nou membru se afla pe cale sa completeze familia. Lanseaza o invitatie normala la un restaurant, invocand un motiv oarecare. Cumpara o barbita pentru bebe cu textul "Imi iubesc bunicii" sau alt mesaj asemanator si impacheteaz-o frumos intr-o cutie de cadou.

La masa, spune-le ca ai pentru ei ceva simbolic, despre care crezi ca i-ar bucura. Chiar daca este posibil sa se uite nedumeriti la micul tau dar pentru cateva secunde, impactul vestii aduse intr-un mod atat de special le va da noi valente bucuriei.

Vestea in mediul online

Daca iti face placere sa socializezi in cadrul comunitatilor virtuale si ai cel putin un profil personal de prezentare unde se afla toti prietenii si colegii tai, foloseste acest mijloc eficient si ieftin de a populariza vestea ca astepti cu bucurie un bebelus.

O astfel de varianta este sa fotografiezi testul de sarcina pozitiv si sa afisezi poza pe prima pagina a profilului. In cazul in care ti se pare ca intimitatea ta ar avea de suferit, cauta orice alta imagine sugestiva prin care sa dai de inteles ca esti insarcinata. Intr-un timp foarte scurt, vei fi "tinta" unei rafale de urari si felicitari, care te vor face sa te simti speciala si indragita.

Tricouri imprimate

Vrei sa stie intreaga lume ca traiesti cele mai fericite clipe din viata sau ca te pregatesti sa primesti cu caldura un nou membru in familie? Da o petrecere la tine acasa si cheama rudele, prietenii si cunostintele demne sa se alature bucuriei. Pregateste inainte tricouri imprimate cu cate un mesaj amuzant, din care sa reiasa informatia esentiala.

De pilda, partenerul tau poate sa poarte pe piept textul "Tatic de meserie", tu "Bebelus la bord" etc. Daca te afli la a doua sarcina, primul tau copil poate sa afiseze si el un mesaj simpatic, de genul "Frate/Sora mai mare in instruire". Catelul familiei, daca exista, poate sa-si exprime si el parerea, prin textul "Nu din nou!!". Veti face, cu siguranta, deliciul tuturor.

Vestea - puzzle

O alta metoda inedita de a-i da vestea cea mare partenerului de viata sau unei alte persoane apropiate este sa comanzi un puzzle special pe care sa imprimi textul care anunta noul statut al persoanei dragi. "Vei fi un tatic excelent" sau "Tu vei fi matusa lui preferata" sunt doar doua variante potrivite pentru acest dar special.

Felicitarea - surpriza

Daca esti mai degraba adepta mijloacelor de comunicare traditionale, iti poti surprinde partenerul cu o felicitare speciala, pe care o va citi pe nerasuflate.

Scrie pe coperta, cu majuscule, "Tu esti de vina", pentru a-i trezi curiozitatea pe deplin. Inauntru, scrie un text amuzant, prin care sa ii flatezi performanta: "Felicitari, inotatorii tai au castigat cursa. Premiul poate fi ridicat in 9 luni".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moduri anunt sarcina Idei anunt sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre