Urmareste-ne:

Cartofi crocanti cu jambon si branza

Placinta de cartofi cu jambon este inspirata din bucataria elvetiana. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina ca atare sau cu sparanghel.

cartofi-crocanti-sunca

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1 ou

1 cana jambon maruntit

1 cana branza elvetiana, rasa

1 ceapa mica, tocata

1 lingurita rozmarin proaspat, taiat

1/2 lingurita piper negru macinat

1/4 lingurita sare

4 cani cartofi rasi

2 linguri ulei de masline extravirgin  

Mod de preparare

Bate oul, adauga jambonul, jumatate de cana de branza, ceapa, rozmarinul, piperul, sarea si cartofii. Amesteca.

Incinge 1 lingura de ulei si intinde compozitia in tigaie. Acopera si prajeste cartofii 4 minute, pana devin crocanti. Adauga peste cartofi jumatate de cana de branza, acopera si lasa pe foc inca 4 minute.

Rastoarna preparatul pe un fund de lemn, taie in triunghiuri si serveste-l cald.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cartofi Ulei de masline Rozmarin

Elisa Costache

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul