Urmareste-ne:

Gogosari murati

Gogosarii murati se pregatesc pentru consumul in perioada iernii.

gogosari-murati

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

5 kg gogosari, taiati in sferturi sau jumatati

1 kg zahar

100 g sare

1 kg otet

foi de dafin

boabe de mustar

boabe de piper

crengute de visin

Mod de preparare

Taie gogosarii in jumatati (daca sunt mai mici) sau sferturi (daca sunt mai mari).

Pune gogosarii intr-un vas mare, adauga peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe.

Lasa timp de 24 de ore gogosarii la macerat, sa-si lase zeama. Din cand in cand amesteca in ei sa se topeasca zaharul.

A doua zi pune-i in borcane, adauga peste ei zeama lasata, cu tot cu boabele de mustar si piper. Pune deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si depoziteaza in camara.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gogosari Gogosari murati Conserve de iarna

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul