Rulouri din piept de pui cu morcov si ou

| | Modificat: 2014-05-13 12:35:15

Rulourile de pui cu morcovi si oua sunt un aperitiv ideal pentru masa de Paste. Sunt gustoase si satioase si se prepara extrem de rapid.

rulouri-ou-piept-pui

Timp de preparare

40 min.  

Dificultate

 mica

Ingrediente

1 piept de pui dezosat

2 morcovi

2 oua fierte tari

1 legatura marar verde

1 legatura patrunjel verde

sare si piper  

Mod de preparare

Curata si apoi fierbe morcovii, iar in alt vas fierbe bine doua oua proaspete. Cand sunt gata, taie morcovii in doua si ouale in patru bucati. Taie pieptul de pui in patru parti, iar cu ajutorul unui ciocan de snitele fragezeste un pic carnea, insa nu o subtia prea tare. Condimenteaz-o cu sare si cu piper, apoi pune in mijloc cate o jumatate de morcov, cate doua felii de ou fiert si marar si patrunjel tocate marunt.

Ruleaza apoi carnea astfel incat sa acoperi bine umplutura. Pentru a te asigura ca nu se desfac, poti lega pur si simplu cu ata curata rulourile sau le poti inveli in staniol. Pune rulourile sa fiarba la foc mediu aproximativ un sfert de ora, apoi scoate-le si taie ata cu care le-ai legat sau desprinde staniolul, in cazul in care ai ales aceasta varianta.

Dupa ce s-au racit, taie-le in felii de cate unu-doi centimetri. Preparatul se poate consuma rece, ca aperitiv.

Taguri Rulouri de pui cu morcovi si oua Aperitiv pui

Citeste si despre

Articole de la parteneri