Urmareste-ne:

Pasta de leurda

Pasta de leurda este un preparat hranitor si delicios, care poate fi consumat atat ca mancare de sine statatoare, pe paine prajita sau pe bruschete, cat si ca dressing pentru salate si aperitive din carne, peste sau legume.

pasta-leurda

Timp de preparare

 10 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

400 g leurda

250 ml ulei de masline

200 g seminte de floarea soarelui

1-2 ardei iuti verzi (dupa gust)

6 firicele de menta proaspata

3-4 frunze de salvie proaspata

3-4 fire de patrunjel

5-6 frunze de busuioc proaspat

1/2 lingurita cimbru uscat

1 lingurita oregano uscat

sare

piper

Mod de preparare

Adauga leurda, semintele, verdeturile si ardeiul iute curatat in prealabil de seminte in blender si mixeaza-le pana obtii o pasta. Adauga apoi treptat uleiul de masline, amestecand incontinuu, iar la final, asezoneaza totul cu sare, piper, cimbru si oregano.

Pune pesto-ul sau pasta intr-un borcan sau recipient de sticla, inchide-o bine cu capac sau acoper-o cu folie alimentara si bucura-te de gustul ei racoritor si savuros zile in sir.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pasta leurda Pesto leurda Reteta pesto leurda

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul