Coltunasi cu branza de vaci si smantana

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt o gustare delicioasa, ideala pentru orice moment al zilei. Se pregatesc extrem de usor si rapid, iar aroma lor este uimitoare.

coltunasi-branza

Timp de preparare

  25 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

420 g faina

1 ou

350 g branza

2 galbenusuri

110 g unt

samantana

sare  

Mod de preparare

Amesteca faina cernuta cu oul si putina apa, pana cand obtii o compozitie omogena. Intinde aluatul obtinut pe blatul de lucru, presarat cu faina, si taie-l in forme micute, rotunde sau dreptunghiulare.

Umple fiecare forma cu branza de vaci amestecata cu galbenusuri si sare. Lipeste apoi coltunasii la capete si pune-i la fiert in apa clocotita cu sare.

Lasa-i sa fiarba 15 minute, apoi scurge-i bine. Serveste coltunasii cu branza de vaci calzi, cu smantana proaspata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coltunasi cu branza de vaci si smantana Coltunasi Retete coltunasi

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul