Cauta

Cum opresc lactatia?

polat_elif1989 a intrebat pe 09.03.2014

Buna ziua. Bebe are 1 luna si jumatate, dar nu vrea deloc sa suga, la inceput mai sugea cate putin, apoi trebuia sa-i fac formula pentru ca incepea sa planga, dar acum nu mai vrea sub nicio forma, nici nu vrea sa puna gura pe san, ii dau numai lapte praf.

Vreau sa spun ca de cateva zile chiar nu am mai incercat sa-i dau san, si sanii sunt moi, laptele nu-mi curge, normal ar fi trebuit sa-mi curga sanii daca bebe nu suge.

Am incercat cu pompita sa scot laptele sa-l pun in biberon, dar imi curge numai picaturi, adica foarte putin, in comparatie cu cat mananaca bebe la o masa (125 ml).

Acum nu stiu cum sa fac sa opresc lactatia, pentru ca bebe oricum nu vrea sa manance de la mine. Daca nu scot laptele tot din sani, se intampla ceva? As vrea sa stiu daca se opreste singura lactatia sau trebuie sa fac eu ceva. Va multumesc!

1 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Lactatia se opreste de la sine in lipsa stimulului de supt. Daca nu se opreste si doriti sa o opriti medicamentos exista un tratament, dar trebuie administrat in urma indicatiei medicului (Dostinex).

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/