Cauta

Copilul meu are 5 luni si am probleme foarte mari cu el atunci cand iese afara cu scaunul.

gurzun a intrebat pe 11.12.2012

Nu iese decat cu supozitor acum, am fost la medic si mi-a dat o suspensie, cu aceasta suspensie a iesit doar doua zile la rand. Acum am iar probleme cu el si iese afara cu scaunele foarte tari, se chinuie sa iasa cam o jumatate de zi. Ce este de facut? Macar sa aiba scaunele mai moi.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

In primul rand reglementati-va alimentatia prorie, fara conserve, fara afumaturi si mezeluri; consumati multe lichide sucuri si frucre, lactate si derivatele laptelui. In al doilea rand introduceti in alimentatia bebelui sucul de fructe ( mere, pere, piersica, portocala) si incepeti diversificarea cu supa de legume.

claudia
a raspuns acum 7 ani

Il alaptezi? Daca da, mananca tu dimineata 2 pere si seara 2 kiwi + fulgi de ovaz cu miere, o lingura de fulgi de ovaz cu o lingura de miere. Iti faci cam 6 linguri si se pastreaza la frigider si mananci cate o lingura de 3 ori pe zi. Daca nu il alaptezi, si bebe nu are intoleranta la, lactoza poti folosi un produs de la Hummana (Edelweiss Milchzucker) dizolovat in lapte. Sau cel mai bine ar fi sa ceri parerea unui pediatru nutritionist. Noi am avut aceasta problema si dupa tratamentul de mai sus s-a rezolvat in 2 zile. Cand am inceput diverificarea scaunul s-a reglat automat.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/