Cauta

Care ar putea fi cauza pentru lipsa producerii laptelui matern la 2 saptamani de la nastere si ce pot sa fac pentru a imbunatati aceasta situatie?

TIMAR ELENA a intrebat pe 20.04.2012

Buna, Sunt mamica de 2 saptamani si am probleme in a alapta bebelusul. Am o fetita de 2,8 kg care este o mancacioasa, am observat ca nu se satura la o masa niciodata doar cu ce suge de la san fapt pentru care ii dau supliment de lapte praf. Am incercat sa beau si ceaiuri pentru stimularea lactatiei, dar tot nu reusesc sa am lapte destul. La fiecare masa o pun la san minim 15-20 minute, dar oboseste imediat si nu se satura oricat ar suge, iar daca nu primeste suplimentar este foarte agitata si nu mai adoarme orice as face. Ce pot sa fac pentru a imbunatati situatia alaptatului? Multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Sa aveti o alimentatie echilibrata, plus fructe si legume din abundenta si lichide. De asemeni un mediu placut, relaxant si fara eforturi gospodaresti. Evitati alimentele conservate prin sare si fum. Foarte bine ca ati sesizat situatia la timp si ati introdus completare.

Vezi intrebari din: