Cauta

Baietelul meu nu prea doarme ziua.

anita18 a intrebat pe 10.01.2014

Micutul meu are 5 luni si cam de 1 saptamana refuza sa doarma peste zi. Cu toate ca e foarte obosit nu vrea sa doarma decat daca mergem la plimbare, dar si atunci maxim 30 minute. Sunt zile cand nu doarme mai mult de 1 ora maxim 1 ora jumate. Mi se pare putin pentru un bebelus de 5 luni. Noaptea nu am probleme. doarme cam de la 11 seara pana dimineata pe la 06:00 - 06:30. Se trezeste, mananca si doarme mai departe pana pe la 9. Ce sa fac pentru ca si ziua sa doarma putin mai mult? Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Este foarte bine ca noaptea doarme bine si suficient - nu va deranjeaza nici pe dvs.

Ziua, eu consider ca doarme suficient, daca adaugati la zi si somnul dintre orele 6 si 9 somn pe care-l foloseste regulat dupa ce mananca.

Perioada de veghe este rezervata pentru plimbari, joaca, educatie fizica cu ajutorul mamei.

Per total, in 24 ore doarme normal.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Buna. Cam asa dormea si bebelusul meu pe la 5 - 6 luni (acum are 8 luni si jum). O sa-si regleze singur somnul. Acum dorme de seara de la 23:00 pana dimineata la 7 cand se trezeste sa manance si dupa aceea doarme din nou pana pe la 9.

Dupa aceea mai doarme cam jumatate de ora pe la 13 si mai are un somn de o ora pe la ora 17. Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji. Eu zic ca nu ai ce sa faci ca sa doarma mai mult. Eu il scot foarte mult afara (pentru ca stau la casa), incerc sa-l obosesc cat mai mult, dar somnul nu se schimba. Oricat de obosit ar fi nu vrea sa doarma mai mult.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/