Cauta

As vrea sa stiu ce se intampla cu bebelusul meu, are 8 luni nu mananca de 2 zile. Se poate sa fie din cauza dintilor sau e ceva mai rau?

maria monica a intrebat pe 02.02.2013

Trebuie sa consult medicul? Mananca 2 - 3 linguri de mancare si gata e mofturos mereu si are o stare de somnolenta. Asta am observat de cand i-am facut vaccinul de la 6 luni, l-am facut cu intarziere.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Daca aceasta situatie a aparut in urmatoarele zile dupa vacin, poate fi o reactie postvacinala, daca nu, eruptia dentara (inflamatia si durerea gingiilor) poate fi cauza. Folositi gel pentru gingii si daca nu cedeaza, consultati medicul copilului.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Poate sa fie de la vaccin. La vaccinul precedent, nu a avut astfel de simptome? Daca nu, atunci sigur sunt dintii. Baietelul meu, care are acum 7 luni si o saptamana, a fost foarte mancacios pana sa il prinda din nou "valul" dintisorilor. Acum, abia daca mananca cateva lingurite. Sunt totusi linistita deoarece inca il alaptez. Iata semnele dentitiei: doarme mult mai putin, este irascibil, plange strident si aparent fara motiv (inclusiv in somn - asta poate fi si in urma vaccinului), saliveaza abundent, isi baga degetelele in gurita, musca energic tot ce prinde in cale si scaderea drastica a apetitului.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/