Cauta

Sunt insarcinata in 6 saptamani si am greturi atat dimineata, cat si pe parcursul zilei. Ce pot face?

anele a intrebat pe 18.05.2011

5 raspunsuri

cristinuta45
a raspuns acum 9 ani

Dimineata cand te trezesti nu te ridica din pat repede si incearca sa mananci putin pesmet, ceva uscat ca acesta sa absoarba lichidul din stomac. Sa nu bei niciodata lapte dimineata, si in timpul zilei incearca sa mananci putin si des daca simti nevoia. mananca doar ce iti place si nu te forta. Eu am avut aceasta stare de greata pana la 4 luni si 1 sapt. acum sunt in 7 luni de sarcina si cateodata mai simt greata. Deci nu te speria ca e ceva foarte normal. Eu am luat niste pastile impotriva gretii cu jum de ora inainte de masa bineinteles prescrise de medicul meu. Vorbeste cu un medic specialist si sunt sigura ca iti va da ceva care va mai diminua greata pe care o simti.

andreea
a raspuns acum 9 ani

Si eu am fost la fel. Varsam tot ca mancam, dar ma incapatanam si mancam din nou. Am luat Emetostop si Renie. Seara aveam arsuri si salivam. Nu mancam fructe crude, ci doar compoturi. Beam multe lichide.

anele
a raspuns acum 9 ani

Senzatiile nu s-au schimbat.

uliana
a raspuns acum 9 ani

Pastilele impotriva greturilor in timpul sarcinii sunt foarte periculoase pt copil.

uliana
a raspuns acum 9 ani

Mie mi-au ajutat biscuitii sarati, pe care i-am descoperit, din pacate, la sfirsitul acestor greturi infernale. Cineva mi-a spus ca minca doar hrisca fiarta si orez fiert.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările