Cauta

Sunt insarcinata in 17 saptamani, am candida. Am niste dureri in partea dreapta sub coaste. E normal?

Fieraru Daniela a intrebat pe 17.05.2014

Am niste scurgeri albicioase si cateodata un lichid transparent, e normal? Acum cativa ani am fost diagnosticata cu litiaza biliara, anul trecut cand am repetat analiza a iesit totul ok. Acum ma doare. Dauneaza ceva la bebe? Sa fie din cauza sarcini? Ce sa fac?D ublu test nu l-am facut voi face morfologia fetala, acolo se poate vedea daca bebelusul e sanatos? Multumesc.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Candida nu dauneaza bebelusului si nici litiaza biliara. Multe femei au aceleasi probleme si au copii absolut sanatosi. Imi pare rau ca nu ati facut dublul-test, e ceva important dar sistemul de asigurari medicale din Romania nu il acopera din pacate! La morfologie se vede daca copilul are anomalii majore (situatie foarte rara). Asigurati-va ca mergeti la un medic cu competenta in morfologie fetala. Examinarea ecografica poate fi acoperita de asigurarea de sanatate in unele spitale si este gratuita. Va doresc succes!

brunetzica_frumushica18
a raspuns acum 6 ani

Salut. Si eu am avut candida in sarcina, dar nu ma durut nimic doar ca aveam scurgerile alea albicioase, dar nu afecteaza bebele cu nimic, stai linistita. Candida o fac majoritatea in timpul sarcinii, cel putin mie asa mi-a zis ginecologul ca nu am de ce sa ma ingrijorez. Cat despre morfologia fetala, da se vede daca e sanatos sau nu. Eu iti doresc o nastere usoara si insanatosire grabnica. O zi placuta in continuare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/