Cauta

Sunt insarcinata?

Madalina a intrebat pe 24.03.2014

Am si eu o nelamurire. Luna trecuta timp de 6 zile mi-a venit ciclu in fiecare zi doar cativa stropi dupa ce mergeam la toaleta pentru treaba mica.

Imi curge lapte din ambii sani si este dulce. Capul colului uterin este foare jos timp de o luna in fiecare seara in timpul dusului am verificat pozita lui si este neschimbata este la o distanta de 4 cm in partea stanga.

Sunt insarcinata? Ciclul trebuia sa imi vina acum 3 zile si testele de sarcina pe care le-am facut au iesit negative.

Va rog sa ma lamuriti putin, deoarece nu am posibiliatea sa ma duc la un medic.

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Daca testele de sarcina sunt negative asteptati aparitia menstruatiei. Daca nu apare intr-o saptamana repetati testul de sarcina. Este posibil fie o dereglare hormonala, fie o sarcina care inca nu este detectabila.

ofilica
a raspuns acum 6 ani

Important este cand ai avut contact sexual, este posibila si o sarcina care se poate vedea la teste mai tarziu, semnele sarcinii difera de la o persoana la alta, iar ciclul peste sarcina ar trebui sa dureze 1 zi, maxim 2 si are o culoare diferita de cel normal.

Eu, am avut un astfel de ciclu si tot nu am fost insarcinata, mai asteapta cateva zile si repeta testul, daca nu, poti face analiza de sange beta HCG la orice laborator de analize daca nu ai posibilitatea de a merge la un medic. Numai bine si te astept cu vesti, sa fie asa cum iti doresti tu.

Madalina
a raspuns acum 6 ani

Multumesc pentru raspunsurile voastre, dar spre nefericirea mea ieri, mi-a venit ciclul, nu foarte diferit de luna trecuta, ieri avea o culoare rozalie si azi e de un rosu inchis si cateva cheaguri, dar in cantitati mici, dar peste doua saptamani ma voi duce la medic.

Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi.

Va doresc numai bine.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/