Cauta

Fatul are inima pozitionata in partea dreapta.

OANA a intrebat pe 12.02.2013

Sunt insarcinata in 18 saptamani si am fost la ginecolog sa-mi aflu sexul copilului, asteptam un baietel, iar doctorul mi-a spus ca copilul are inima pozitionata in partea dreapta. Mi-a zis sa nu fiu ingrijorata ca nu pateste nimic ca este un copil normal, dar eu totusi nu prea am incredere. E posibil sa nu fi vazut bine. Voi ce stiti despre asta. Este o boala? Se poate intampla ceva cu bebelusul pe timpul sarcini sau la nastere? Va rog sa ma ajutati.

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa va adresati unui centru specializat in diagnostic prenatal si medicina fetala. O examinare ecografica minutioasa poate clarifica daca exista sau nu probleme asociate.

teo
a raspuns acum 7 ani

Cumnata mea are inima pe partea dreapta si nu se diferentiaza cu nimic fata de ceilalti, e bine sanatoasa si frumoasa. Specific ca are in jur de 38 de ani si nu a avut niciun fel de probleme de sanatate pana acum, ea mai are cateva organe pozitionate putin aiurea, dar cu toate astea e sanatoasa si se simte bine. Asa ca nu va faceti griji pentru bebe, consultati un medic specialist sa fiti sigura ca e totul bine si iubiti-va ingerasul primit de la Doamne Doamne.

oana
a raspuns acum 7 ani

Da, va multumesc de incurajari. Vreau sa va spun ca pe 1 martie am programare la un institut specializat pentru morfologie. Sa vedem ce raspuns primesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/