Cauta

De ce am senzatia de voma permanent toata ziua si plus la asta dupa 18:00 nu prea pot manca nimica?

Tatiana a intrebat pe 26.03.2015

sunt cu Rh (-) II iar partenerul e Rh (+) II, am 24 ani, sunt la prima sarcina nu am avut nici o sarcina anterioara in care sa fac avort, nu am pofte de nimic doar de fructe care acuma nici nu le pot gasi pe piata.

2 raspunsuri

ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna. Fiecare sarcina e diferita si nu trebuie sa-ti faci griji din pricina greturilor caci sunt normale, chiar daca ai aceasta senzatie tot timpul. Si la mine la prima sarcina a fost crancen. Vomam si dimineata si seara, nici nu mai stiam ce sa mananc si dupa ce am terminat cu greturile au inceput arsurile la stomac de nici nu mai stiu cate bidoane de gaviscon am baut. In ceea ce privesc poftele incearca sa le potolesti cu alte fructe oarecum sa le pacalesti pentru ca si ele sunt induse de creier nu "cere bebe". Sarcina usoara in continuare si bucura-te de momentele astea unice.

C.Buzdugan
a raspuns acum 5 ani

Buna, simptomele de greata ar trebui sa iti treaca pe la 4 luni, insa nu e o regula, unele femei au greturi toata perioada sarcinii.

Stiu ca e ingrozitor si eu am vomat dimineata, la pranz si seara si uneori nici nu reuseam sa termin de mancat ceva ca trebuia sa dau fuga la baie.

Incearca totusi sa mananci, asta e important. Bea multe lichide, ceaiul de ghimbir ajuta, cel de musetel calmeaza. Incearca ca mananci putin si des, biscuiti digestivi, cereale integrale, fructe proaspete si uscate si odihneste-te, cat de mult poti. Mult succes.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/