Cauta

Ce ma fac cu tratamentul antidepresivelor? Cat de mult dauneza?

Diana Dobras a intrebat pe 15.01.2014

Buna ziua! Nici nu stiu cum sa incep! Ma confunt cu o problema destul de grava. De 2 ani urmez un tratament cu Xabax si Cipralex pentru o depresie cu atacuri de panica. Ma simt mult mai bine si de trei luni iau (la sfatul psihologului) jumatate de doza adica dimineata o jumatate xanax de 0,25 si seara o jumatate cipralex! Sotul lucreaza in afara tarii. Mai am o fetita de 6 anisori jumatate! Am petrecut sarbatorile impreuna, iar de o saptamana, am facut un test de sarcina - lipsa menstruatiei, dureri suportabile de san, si putina durere asemanatoare menstruatiei in partea de jos uter) care a iesit pozitiv!

Imi doresc un copil enorm de mult sunt fericita si trista in acelasi timp. Sunt foarte speriata din cauza tratamentului! Cat de curand o sa fac un set de analiza si voi discuta si cu psihologul meu! Mi-ar prinde foarte bine niste sfaturi. Sunt speriata si mi-e frica sa nu pierd sarcina! Va rog din suflet daca aveti bunavointa sa ma sfatuiti cu ceea ce stiti dumneavoastra sau daca ati mai avut asemenea cazuri! Va multumesc mult de tot! Diana!

1 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Pentru moment, intrerupeti tratamentul. Este importanta varsta sarcinii pe care o puteti afla cu certitudine facand o ecografie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/