Cauta

Am efectuat un avort pe 22.09.2010. Cand pot ramane din nou insarcinata?

alexandra a intrebat pe 27.11.2010

4 raspunsuri

natiela.rafi
a raspuns acum 9 ani

Iti mai pasa daca vei ramane insarcinata?De ce? Tocmai ai omorat o fiinta nevinovata, fara aparare. Cati ani ai? Nu trebuia sa faci acest gest, dar nu te judec. Dumnezeu sa te judece. Acum va trebui sa treci peste acest lucru si sa te rogi lui Dumnezeu sa te ierte si sa iti daruiasca alt ingeras. Cere-ti iertare sincer si din suflet si vei afla daca iti va mai darui un astfel de cadou minunat.

natiela.rafi
a raspuns acum 9 ani

Nu te cunosc, nu stiu cati ani ai, dar imi pare rau ca numai azi am descoperit site-ul poate ca salvam viata bebelusului tau. Eu imi doresc sa-l fac si nu reusesc sa raman. Te rog nu te supara pe mine, dar ce simti dupa aceasta experienta? Apropo, acest subiect l-am ales pentru licenta si stiu foarte multe despre acest subiect,
daca vrei sa mai stii ceva si te pot ajuta intreaba

sarabanda
a raspuns acum 9 ani

Chiar la toate intrebarile astea legate de avorturi raspunzi tu natiela? Eu am facut un avort la 3 luni din motive de sanatate si pe urma am luat anticonceptionale cam 3 ani. Dupa 3 ani am ramas insarcinata, dar nu am stiut si din cauza lucrului foarte greu pe care il fac am pierdut, iar de la pierdere am ramas din nou la aproape un an si acum am un baietel sanatos de 1 an si o luna. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu mai mult decat al natielei care cu siguranta a gresit site-ul. Ar trebui sa intre pe un site cu pocaiti mai bine. Multa sanatate.

ana maria
a raspuns acum 9 ani

Poti ramane imediat, daca iti doreste doamne ajuta, daca nu atunci fereste-te.

Vezi intrebari din: