Cauta

E adevarat ca o mama care naste prin cezariana nu are lapte?

laura a intrebat pe 31.01.2010

6 raspunsuri

ioana_dinu2000
a raspuns acum 10 ani

Am nascut prin cezariana, chiar si acum, dupa 3 luni si jumatate mai am lapte. Poti sa iti stimulezi lactatia si cu ceai de fenicul, anason si chimen, "ceai de lactatie" din farmacii.

comy
a raspuns acum 10 ani

Nu este adevarat, eu am nascut prin cezariana acum 7 saptamani. Este adevarat insa faptul ca lapticul iti vine dupa 3-4 zile de la operatie.

mihaela_m09
a raspuns acum 10 ani

Nu este adevarat. Eu am nascut o fetita cu o malformatie si timp de aproape 3 luni m-am muls sperand ca ii pot da sa suga si ea de la mine, dar dumnezeu a vrut sa o ia la el. Adevarul este ca iti vine laptele cam dupa 3 zile.


a raspuns acum 10 ani

Eu am alaptat la 2 zile dupa operatie. D-na neonatolog Boboc de la Spitalul Judetean Ilfov m-a strans de sfarcuri pana mi-a curs lapte. A spus ca ea nu accepta sa hranesc bebe artificial..A fost bine...

floaredemac
a raspuns acum 10 ani

Nu, e un mit creat de mamele care nu vor de fapt sa alapteze si se folosesc de asta. La fel de bine poti sa nu reusesti sa alaptezi si daca nasti normal, deci nu au legatura una cu alta, asa cum nu are legatura cu marimea sanilor.

Carmen
a raspuns acum 10 ani

In 2004 am nascut un baiat prin cezariana si i-am dat san 1 an si jumatate. Daca nu ar fi trebuit sa plec cateva zile din tara probabil as fi continuat sa ii dau san mai mult timp. L-am intarcat eu. Asa ca nu conteaza daca e cezariana, lapte trebuie sa aiba. La TV am auzit ca orice mama are lapte, important e sa stie cum si sa vrea sa hraneasca copilul la san.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările