Cauta

Ultima mentruatie a fost pe 24.12.2015, am avut contact protejat pana in ziua 19 a ciclului cand deja mucusul cervical a trecut!

Boros Cristina a intrebat pe 28.01.2016

Acum sunt deja in ziua 36 si am facut test de sarcina care a iesit pozitiv! Este posibil sa fie un rezultat fals pozitiv?

5 raspunsuri

Nu! Este sarcina si daca nu doresti sa o pastrezi trebuie sa mergi cat mai repede la medic pentru a avea cat mai multe optiuni.

La 6 saptamani este sarcina confirmata ecografic cu embrion si activitate cardiaca prezenta.

Daca radiografia ati facut-o in primele 2 saptamani din aceasta perioada (inainte de ovulatie practic) atunci nu are relevanta pentru sarcina.

Puteti face bHCG si il repetati la 48 de ore sa stiti ca e in evolutie corecta inainte de a se vedea ecografic!

Boros Cristina
a raspuns acum 4 ani

Tocmai am fost la medic si nu apare nimic! V-as intreba la cate saptamani este evidenta sarcina? In cate saptamani as fi acum?

Am uitat sa precizez ca acum aproximativa 3 saptamani am facut o radiografie de sold copilului meu de un an si o luna si atat eu cat si sotul a trebuit sa-l tinem!

Doamna care a fost acolo m-a intrebat daca sunt insarcinata iar eu i-am raspuns NU deci
exista riscuri in caz ca e vorba de o sarcina?

As mai avea o intrebare, daca imi permiteti: hematuria poate influenta un test de sacina?

Va multumesc!

Boros Cristina
a raspuns acum 4 ani

Din prima zi de menstruatie si pana dupa ovulatie (in cazul meu cu simptome evidente) am avut contact protejat! Ultimele cicluri au fost de 28-30 de zile! Am fost ieri la medic si nu s-a vazut nimic desi mie mi-a iesit testul pozitiv! As avea, teoretic aproape 5 sapt!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/