Cauta

S-ar putea sa fiu insarcinata?

Emma a intrebat pe 04.09.2015

Am avut contact sexual cu un baiat, a fost fara prezervativ, dar nu a ejaculat in mine si nici nu eram in perioada fertila. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata tinand cont ca nici nu a bagat-o in mine?

De atunci mi-a venit ciclu de 2 ori, iar acuma sunt in ziua 21 si nu mi-a venit, tinand cont ca luna trecuta mi-a venit in a 20-a zi.

4 raspunsuri

kodomo
a raspuns acum 5 ani

Salut! Nu sunt doctor, dar avand in vedere ca nu a ejaculat inaintru si nu erai in perioada fertila sunt sanse mai mici sa ramai insarcinata, iar faptul ca ti-a venit menstruatia 2 luni la rand nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Dar nu am inteles, a bagat-o inauntru sau nu? Ai spus ca ai avut contact sexual cu el dar nu a bagat-o inauntru? Daca nu a bagat-o cu atat mai mult nu ai de ce sa iti faci griji. Dar, daca tot esti nesigura si vrei sa clarifici situatia, de ce nu iti iei un test de sarcina de la farmacie ca sa nu mai stai pe ghimpi? Si afli si in 5 minute raspunsul. Dar eu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Pupici

Emma
a raspuns acum 5 ani

Nu a bagat-o inauntru, dar am avut simptome ciudate timp de cateva zile, nm-am speriat foarte tare. Iti multumesc din suflet pentru raspunsul care mi l-ai dat.

kodomo
a raspuns acum 5 ani

Simptome poti sa ai si de la anumite stari, sau daca ai racit, sau daca ai fost o perioada mai stresata. Nu ai pentru ce! Ma bucur ca te-am putut ajuta. Ai grija de tine.

Emma
a raspuns acum 5 ani

Iti multumesc din suflet, ai si tu grija de tine. Multi pupici!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/