Cauta

Pete maronii in loc de CM.

Catalina a intrebat pe 02.07.2015

Buna ziua. Istoria mea incepe asa: anul trecut in decembrie am nascut la 40 de saptamani un baiatel de 3,5 kg, din pacate decetat. in timpul sarcinii nu mi-a spus nimeni nimic, Analizele au iesit bune de fiecare data.

Ultima saptamana am observat ca miscarile nu mai erau active si m-am dus de urgenta la spital, acolo s-a confirmat decesul.

Am stat trei zile pina mi-au provocat nasterea, De travaliu nu mai vorbesc, a tinut de dimineata pana seara, 12 ore de chin. In fine, ma rog la Dzeu sa trec cu toate ca e greu.

Mi-au spus ca e de la infectie, Analizele decesului arata ca e INSUFICIENTA PLACENTARA.

In rest, avea tot sanatos. Acum o luna am fost la medic, mi-au spus ca nu e nicio problema sa ramin din nou, fara sa dau analize ceva. E normal asa ceva?

Am facut sex neprotejat, pe 2 iulie trebuia sa-mi vina CM dar nu au venit decat niste mici pete maronii, e posibil o sarcina sau poate sa fie pe baza hormonala, mentionez ca stresul e foarte mare la mine de la tragedie.

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Daca ai reusit sa treci peste asa ceva si acum vrei un alt copil, din partea ai toata admiratia, nu multe femei reusesc sa treaca peste si sa se gandeasca la urmatorul, petele maronii pot fi si de la stress, dar cel mai bine faci un test de sarcina. Daca medicul, cunoscand istoricul tau ti-a spus ca nu este nicio problema, de ce iti faci griji? Mergi inainte si roaga-te pentru un copil sanatos! Toate bune iti doresc!

Catalina
a raspuns acum 5 ani

Greu e putin spus, e foarte greu. Merg pe drum si la fiecare copil imi stralucesc ochii. Ma gandesc ca daca Dzeu imi va da minunea o sa-mi fie mintea mult mai ocupata ca acum. De trecut niciodata nu o sa treaca. Multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/