Cauta

Mamici, cum ati avut mucusul cervical inainte sa aflati sa ati ramas insarcinate?

Elisa a intrebat pe 03.05.2015

In ultimele 3-4 luni am avut un ciclu neregulat, insa stiu mereu cand ovulez. Zilele astea ar trebui sa imi vina menstruatia. Ne dorim foarte mult un bebe si incercam de cateva luni, iar de pe 1 aprilie iau si acid folic, insa astazi am observat cand am mers la baie o secretie transparenta, gelatinoasa si nu sunt la ovulatie. Pana acum nu m-am mai confruntat cu asa ceva inainte de menstruatie. Ce credeti ca poate fi?

2 raspunsuri

Pentru ca menstra a fost neregulata e foarte probabil ca ovulatia sa nu se produca si sa fie un folicul restant pe un ovar care secreta hormone si implicit modifica si glera cervicala. Alte cauze care pot modifica glera cervicala sunt sarcina sau infectiile vaginale!

valentina78
a raspuns acum 5 ani

Buna Elisa, si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, numai ca eu am avut un ciclu menstrual regulat pana acum 2 luni cand mi-a venit mai devreme cu 4 zile, luna trecuta cand trebuia sa-mi vina, am avut o secretie ca la ovulatie (mucus cervical), dar cu firisoare de sange, dupa 4 zile s-a transformat in menstra, care a durat 2 zile acum astept sa-mi vina, cu toate ca nu am niciun simptom premenstrual, nu stiu.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/