Cauta

Incerc sa raman insarcinata si nu reusesc. Ma chinui de 4 luni. Oare avem probleme de sanatate? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Anca a intrebat pe 23.06.2012

Incerc sa raman insarcinata si nu reusesc. Ma chinui de 4 luni. Oare avem probleme de sanatate? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc anticipat!

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 8 ani

Poate nu v-ati sincronizat contactul sexual cu perioada de ovulatie. Incercati calculatorul de pe site pentru a vedea cand ovulati. Tineti un calendar pe care sa va notati in fiecare luna prima zi de sangerare a menstruatiei. Ovulatia este de obicei la 13-14 zile de la prima zi a menstrautie daca aveti ciclu la 28 de zile. Puteti folosi si teste de ovulatie de la farmacie. Contactele sexuale trebuie sa aiba loc in jurul acestei perioade ca sa ramaneti insarcinata. Analize mai speciale este recomandat sa faceti doar daca incercati de mai mult de 1 an si nu reusiti sau daca simtiti ca aveti probleme. Incercati sa aflati cand ovulati si folositi aceste zile! Va doresc succes! 85% din cei care inceaca vor obtine sarcina in timpul primului an de incercare, deci sansele sunt de partea dvs.!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările