Cauta

Ceaiul de napraznic stimuleaza fertilitatea?

luci a intrebat pe 12.01.2018

Buna ziua! Suntem un cuplu de 10 ani si nu reusim sa facem copii. Am facut 3 fertilizari, dar nu au reusit. Am auzit de ceai de napraznic. E de folos ?

1 raspunsuri

angela
a raspuns acum 10 luni

Va e CLAR la cine e problema? El a facut SPERMOGRAMA? Prezentare pe google: Nu puteti avea copii? Problema poate fi la el, dr Sebastian Voinea si prof dr Sinescu de la sectia urologie spitalul Fundeni. Daca Spermograma nu e normala, la dr Sebastian Voinea la Fundeni pentri operatie sau la dr Nicolae Calomfirescu la cabinetul uroandromed daca nu e de operat si exista tratament.

Daca tratamentul e complicat se poate incerca si la Institutul national de medicina alternativa si complementara din soseaua Panduri. Daca Spermograma e normala, du te tu la control ginecologic la prof dr Vasile Valerica Horhoianu la centrul Medicum, bd Mircea Eliade, gasesti pe google, comunici pe internet acolo. Sa povestesti ce ai facut.

Vezi intrebari din:

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul