Cauta

Am 43 ani si nu am ramas insarcinata niciodata. Ce sanse am pentru fertilizare in vitro?

OLIMPIA SASA a intrebat pe 12.09.2014

3 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 6 ani

Salut! Cred ca oferiti prea putine detalii despre dvs pentru ca cineva sa-ti dea vreun raspuns, o parere. Nu poti detalia putin? Ce analize ai facut, ce tratamente? De cat timp incerci. De ce vrei sa incerci direct FIV?

OLIMPIA SASA
a raspuns acum 6 ani

Pai, la 26 de ani am fost la un control si mi s-a spus ca e vb de sterilitate, pe cand sa pun in practica, m-am despartit. Mi s-a dat doar o injectie, Isteropac, asa se numea, doar ca nu am mai avut cu cine ca am divortat.

Acum 5 ani am fost aici in Spania, am facut ceva analize, totul era ok, dar mi s-a precizat ca de la 40 de ani pentru a face un copil prin tratament, am 98 la suta sanse sa fac un copil cu handicap.

Sigur ca am oprit totul, doar nu era sa fac un copil bolnav stiind ce sanse am.

Acum m-am casatorit, iar medicul ginecolog din Campia Turzii mi-a dat o speranta mare zicandu-mi ca la Tg Mures, se poate. Va multumesc si astept raspuns.

nicoleta_v
a raspuns acum 6 ani

Sincer, nu vad de unde sa reiasa procentul ala de 98 pentru copil cu handicap, foarte ciudat.

Daca vrei sa faci FIV aici in Romania o sa trebuiasca sa reiei toate analizele si sa vezi exact cum stai acum, la fel si partenerul tau (este si sfatul meu ca ambii parinti sa-si faca teste).

Daca dr. ti-a recomandat Tg Mures te poti duce acolo sa incerci. Acuma stii, depinde si de posibilitatile materiale.

In concluzie, daca si tu si partenerul sunteti sanatosi, eu cred ca sunt sanse sa ramai gravida si sa faci un copil sanatos fara nicio problema.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/