Cauta

Cum se face ca aproape toate prietenele mele au fost/sunt intr-o relatie iar eu nu?

Antonia M. a intrebat pe 20.06.2015

Ma simt aiurea pentru ca eu nu am avut niciodata un iubit iar colegii mei rad din cauza asta...chestia e ca imi e cam frica sa fiu intr.o relatie pentru ca imi poate distruge viata..plus ca baietii din ziua de azi au alte asteptari de la relatii dar pe de alta parte mi.as dori sa am o relatie insa cu cineva care sa fie rabdator si dragut nu doar din punct de vedere al aspectului fizic...nu stiu..sunt ceva gen "vreau dar nu prea"..chiar nu stiu ce sa fac :(

2 raspunsuri

Buna!

Relatiile apar de la sine si la momentul potrivit. Nu exisita un tipar sau o varsta exacta la care trebuie sa ai bifat capitolul Relatii.

Faptul ca te deranjeaza comentariile colegilor are legatura doar cu dorinta ta de a avea un iubit. Atunci cand cineva face un comentariu rautacios si observa ca persoana vizata se supara se va repeta. Dar daca tu esti impacata cu viata ta si cu deciziile tale nu este nici un motiv de suparare.

Incearca sa faci o lista cu toate avantajele si defectele pe care le poate avea implicarea intr-o relatie cu un baiat. O sa vezi ca sunt si avantaje in a avea o relatie, dar sunt si avantaje in a fi singura. Nimeni nu iti garanteaza ca o relatie iti distruge viata sau ca iti aduce doar experiente placute.

Sfatul meu ar fi sa iei lucrurile incet pe masura ce ele apar. Te incurajez sa vorbesti si cu parintii tai despre relatii si sa ii rogi sa iti explice, din experientele lor, cum decurg relatiile atat cu colegii cat si cu iubitii.

Toate cele bune!

ana25
a raspuns acum 5 ani

Cati ani ai??? Pff fetelor, incetati sa va mai plangeti de mila ca nu aveti iubit, ca nimeni nu va intelege si nu va iubeste, dar chiar se termina totul daca nu sunteti iubite?

Fiecare fericire a vietii se limiteaza doar la a avea un prieten/iubit?

Intr o, zi toate vor capata un sens asa ca pentru moment,treci peste obstacole cu capul sus, zambeste si ramai aceeasi toate se intampla cu un motiv!

Daca tu simti ca nu esti pregatita, nu trebuie sa ai un iubit pentru ca rad colegii, nu ii baga in seama totul vine de la sine!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/