Cauta

Numele Marcel pe care i l-am pus copilului este nenorocos, solicit ajutor.

alexandra a intrebat pe 18.09.2013

Buna ziua, cand am nascut baiatul, am dorit sa-i pun numele Alexandru, dar intrucit spusesem la toti ca va fi Marcel asa si i-am pus numele Marcel. In calendarul pentru nume acesta este unul nenorocos. Cum pot sa schimb ceva? Ar fi corect daca l-as numi altfel, sau numele de botez este mai important, as vrea sa aiba succese si noroc de la Dumnezeu. Este nascut pe 08.03.2005, acum are 8 ani. Multumesc anticipat.

1 raspunsuri

Bianca
a raspuns acum 7 ani

Fii sigura ca nu asta ii va face norocul fiului tau de-a lungul vietii. Chiar esti atat de superstitioasa? Ai ales numele copilului tau pentru ca asa ti s-a parut potrivit si nu trebuie ca un calculator sa te puna pe ganduri si sa vrei sa schimbi ceva. Gandeste-te cati adulti sunt care poarta nume nenorocoase, pentru ca sigur nu doar Marcel este un nume nenorocos. Crezi ca asta le-a influentat destinul?

Ai spus ca iti doresti sa aiba copilul "noroc de la Dumnezeu" - daca esti credincioasa, nu poti avea astfel de superstitii. Bucura-te de copilul tau si nu iti mai face griji in privinta numelui!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/