Cauta

Raceala usoara la copil.

crina a intrebat pe 13.02.2013

Baiatul meu de 3 ani si 6 luni are o raceala usoara, ii curge nasucul apos si stranuta, nu face febra si nu tuseste, de doua zile mi-a racit. Luna trecuta a luat raceala de la sotul meu, printre care am luat si eu de la copil, si a trebuit sa il duc la dr., rosu in gat a avut, ca de obicei. La 2 - 3 luni raceste si face rosu in gat. Acum vad ca nu tuseste. Sper sa nu mai ajung iar la dr. ca m-am saturat. Ce puteti sa imi recomandati pentru raceala care o are. Nici nu stiu ce sa fac, imunogrip i dau de cateva zile, inainte de a raci. Mai am voie sa este dau daca e racit? Pentru imunitate este ceva mai bun? Vreau sa va intreb, de ce nu se mai gaseste imunogrip junior? O singura farmacie din hd mai avea, acolo locuiesc,
nicio farmacie nu mai are acest produs, imi recomanda Imunal. Astept un raspuns pentru imunitate si pentru raceala. Va rog din suflet.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Oricare dintre aceste preparate naturiste: Imunogrip junior, Echinaceea propolis, Imunorezistan junior, Noni Haitian se pot administra fara nicio problema si in perioada asestei raceli usoare cum o denumiti dvs. Mai ales toamna si primavara. Cand adultii sunt raciti, copiii trebuie protejati. Pentru rinoree fara tuse si fara febra, puteti administra picaturi cu Ser efedrinat in narine dimineata si seara. La nevoie, totusi este bine sa fie vazut de catre medicul lui.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Eu pentru imunitate le dau copiilor septilin si le-a mers destul de bine. Produsele pentru intariea imunitatii se dau pe perioade mai mari, in sezonul rece, si se administreaza si daca e racit. Pentru rosu in gat incearca si Tantum verde spray, miere, propolis.

Vezi intrebari din: