Cauta

Cum tratam rosul in gat la copiii de 5 ani fara antibiotice?

gaby a intrebat pe 17.05.2010

Am un baietel de 5 ani de cand mergem la gradi adica de un, an face rosu an gat cam o data la 2 sau 3 luni si nu stiu ce sa ii dau sa nu mai faca asa des, sau ce sa ai dau in prima faza in afara de antibiotic. Si nu pot sa ii dau UNASIN sau altceva pe baza de penicilina ca il vomita dupa o ora, nu ia dect ospamoxul care am inteles ca este foarte slab.

4 raspunsuri

dr.neagu.mihaela
a raspuns acum 10 ani

Incearca sa-i dai propolis, dar nu alcool sau tinctura, ci propolis pur, pastile. Este un 'antibiotic' natural, care ataca microbul si in plus stimuleaza si imunitatea.
Incearca, de asemenea sa-i ridici imunitatea si sa nu iti lipseasca din casa vitamina C.

gaby
a raspuns acum 10 ani

Multumesc pentru sfat.

littleprincess
a raspuns acum 10 ani

Buna, cred ca ar trebui sa ii dai in primul rand vitamine pentru a intari imunitatea organismului. Este contraindicata administrarea aspirinei deoarece poate induce sindromul Reye. Iti pot recomanda si urmatoarele lucruri: gargara cu apa sarata, de cateva ori pe zi, sa consume o cantitate de lichide calde, sa fie hidratat, sa se odihneasca suficient si poti folosi in camerea lui un umidificator de camera. Multa sanatate!

gaby
a raspuns acum 10 ani

Multumesc pentru sfat umidificator folosim mai ales cand are nasul anfundat. Acum suntem mai bine. Multa sanatate si voua.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările