Cauta

Nu vrea sa manance, de ce?

butkovics a intrebat pe 12.08.2012

Fetita mea de un an si jumatate cand ma vede ca ii prepar mancarea deja se ascunde si face urat, nu stiu ce sa ma mai fac ce sa-i dau sa-i placa. In afara de laptic si iaurt refuza totul. Am facut analize din scaun, dar nu are viermisori, doar o mica tulburare de digestie, iar doctorita ia prescri MineVita, i-am dat toata sticluta, dar nicio schimbare. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Are 9kg si jumatate. E bine sau e slabuta?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Are un deficit de 1 si 1/2 kg. La 2 ani, trebuie sa aiba 12 kgr. Cu avizul medicului copilei, administrati Naposin solutie de 2 ori pe zi cate 5 picaturi timp de 14 zile. Pauza 2 saptamani dupa care se poate face inca o serie, daca este nevoie.

otilia
a raspuns acum 8 ani

Buna, am si eu o fetita de 5 anisori si jumatate si aceeasi problema am avut-o si eu te cred ca esti putin "speriata", dar nu trebuie. Sfatul meu este sa-i aranjezi intr-un anume fel mancarica, adica sa aiba un aspect care sa o atraga si nu toti copii sunt mancaciosi asa ca nu fi fi ingrijorata si nu mai baga in copil tot felul de vitamine, o sa fie totul bine.

Vezi intrebari din: