Dragostea unei mame este unica

/ / Modificat: 2019-01-17
Dragostea unei mame este unica

Te-ai intrebat vreodata cum poate o mama sa simta ceva atat de intens fata de copilul ei? Cand esti mic, este dificil sa intelegi dragostea pe care ti-o poarta mama. Este un sentiment pur si natural.

Pe masura ce cresti, iti dai seama ca dragostea unei mame este unica si depaseste orice alt sentiment din lume.

Dragostea unei mame o intelegi doar cand ajungi sa traiesti acest sentiment, cand in viata ta apare un copil. Chiar in acel moment, iti dai seama ca nu exista nimic in lume ca dragostea mamei.

Dragostea unei mame este unica si nu se uita niciodata

Daca nu esti mama, nu crezi multe lucruri. De exemplu, pare imposibil sa iti amintesti, intotdeauna, atat de multe lucruri despre copilul tau. Dar, in timp, iti dai seama ca este adevarat.

Se pare ca fiecare mama este incorporata intr-un dispozitiv la momentul nasterii bebelusului si ii permite sa pastreze si sa-si aminteasca tot ce se intampla in viata lui.

Fiecare mama este unica si incomparabila. Dragostea unei mame pentru micutul ei va fi intotdeauna aceeasi, atat de puternica si atat de mare incat poate depasi toate obstacolele care apar, doar pentru a-si vedea copilul fericit.

Desi de multe ori tipa sau te cearta, nu exista nimeni pe lume care sa te iubeasca la fel ca femeia care ti-a dat viata.

Dragoste la prima vedere

Cand devii mama, iti dai seama ca dragostea la prima vedere exista. Si chiar inainte de a-ti tine copilul pentru prima data in brate, il vei iubi mai mult decat oricine altcineva din lume. Este un sentiment care se naste instantaneu, ca si cum ai activa un comutator in sufletul tau si nu l-ai mai opri niciodata.

Pe langa faptul ca este unica, dragostea unei mame este pentru eternitatea. Este o conexiune perfecta care nu poate fi niciodata anulata.

Fiecare mama este capabila sa ofere iubire copilului ei si nu este necesar ca micutul sa castige dragostea ei, acest lucru se intampla in mod natural.

Una dintre cele mai mari temeri ale unei femei cand devine mama este ca nu stie daca poate simti acea iubire imensa. Dar iti dai seama ca nu poti iubi pe nimeni altcineva in acelasi mod sau cu aceeasi intensitate.

Dragostea unei mame este neconditionata

O mama isi da imediat seama ca nu este nevoie sa invete sa iubeasca si sa aiba grija de un copil. Natura iti arata ca a fi mama este un lucru instinctiv si complet de care, pur si simplu, trebuie sa te bucuri.

Siguranta pe care o transmite mama este calificata ca un mecanism biologic si vital pentru ca micutii sa supravietuiasca intr-o lume noua. Dupa ce se nasc sunt atat de lipsiti de aparare incat nu pot trai fara grija si dragostea mamei.

Se dovedeste ca nu numai corpul, ci si creierul se schimba atunci cand devii mama. Acesta se dezvolta pentru a proteja si ingriji copilul.

Este vorba de o iubire neconditionata, care creste in fiecare zi. Aceasta este dragostea unei mame. Indiferent de modul in care te comporti, mama ta te va iubi mereu, mai mult decat te poti iubi tu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dragoste Dragoste copii Dragoste de mama

Articole recomandate

Citeste si despre