Corpul dupa nastere nu este ceva rusinos! Si vedetele se mandresc cu el - GALERIE FOTO

/ / Modificat: 2020-09-18
Corpul dupa nastere nu este ceva rusinos! Si vedetele se mandresc cu el - GALERIE FOTO

Majoritatea femeilor isi fac, dupa nastere, griji legate de cand si cum vor reusi sa arate din nou bine. Isi ascund burtica inca proeminenta, vergeturile aparute in timpul sarcinii, se apuca sa tina diete si... Stop! Fetelor, corpul vostru tocmai a facut o minune: a format si crescut in el o viata noua, timp de noua luni! Nu credeti ca ar trebui sa-i fiti recunoscatoare in loc sa incepeti sa-l "biciuiti"?

Intr-o societate care pune prea mult pret pe aparente, bullying-ul legat de fizic incepe inca din copilarie. Unul e “grasanul” din gasca, altul e "aragaz cu patru ochi", altul e "pistruiatul"... Prejudecatile incep devreme si par ca nu se termina niciodata. Recent, insa, chiar si vedetele, care erau principalul "vehicul" al iluziilor vandute lumii despre "corpul perfect", au inceput sa nu mai puna atat de mult pret pe aparente.

Tot mai multe femei celebre au inceput sa isi expuna corpul post partum pe retelele de socializare si in publicatii renumite. Mesajul lor este unul puternic: femeile nu trebuie sa se rusineze niciodata pentru felul in care arata, iar proaspetele mamici trebuie sa fie mandre de ceea ce au reusit sa faca. Atunci cand tocmai ai dat viata unui copil trebuie sa te concentrezi pe cresterea bebelusului si pe sanatate, nu pe a slabi cat mai repede, indiferent ce spun altii.

Cantareata Katy Perry a postat pe retelele de socializare o fotografie facuta la scurt timp dupa nastere, fara filtre, fara machiaj, fara trucuri care sa-i flateze silueta. A preferat o lenjerie de lauza si un sutien special pentru alaptare ca tinuta pentru editia 2020 a MTV Video Music Awards, iar gestul sau a devenit viral.

Actrita Amy Schumer nu a fost niciodata foarte supla, iar dupa nastere a tinut sa arate ca se mandreste cu corpul ei chiar mai mult decat inainte.

Amy Schumer

P!nk avea 72,5 kg la 1,60 m dupa a doua nastere, iar matematic era obeza. Cu toate acestea, se mandrea cu corpul sau.

P!nk

Stiu ca sunt departe de forma ideala dupa copilul numarul 2, dar nu ma simt deloc obeza. Ma simt doar eu insami. Stati departe de cantar, doamnelor!

Hilaria Baldwin, sotia actorului Alec Baldwin, s-a fotografiat la 24 de ore dupa nasterea fiului sau Leonardo. Desi parea inca insarcinata si era epuizata de experienta nasterii, a tinut sa le arate femeilor ca nu ai niciodata motive sa te rusinezi pentru felul in care arati, mai ales atunci cand tocmai ai devenit mama.

Hilaria Baldwin

Apreciati-va si fiti mandre de voi in "al patrulea trimestru de sarcina"!

Vor trece multe zile, chiar saptamani, pana cand nu veti mai parea inca insarcinate. Aveti rabdare! Dupa miracolul nasterii corpul isi epuizeaza toata energia rezervata minunilor. Concentrati-va pe vindecare si recuperare, concentrati-va pe puiul de om pe care l-ati adus pe lume si bucurati-va de noua viata, chiar daca uneori sunteti epuizate si infometate.

Incercati sa va faceti timp si pentru voi pentru a face mai usor fata furtunii hormonale. Nu va chinuiti singure incercand sa va incadrati in tipare de frumusete nerealiste.

Corpul nu isi revine dupa sarcina doar pocnind din degete si de cele mai multe ori este nevoie de luni intregi pentru a pierde cateva kilograme. Sau poate nu veti mai scapa niciodata de ele, pentru ca sarcina modifica si metabolismul in unele cazuri. Important este sa fiti curajoase si sa va simtiti bine in pielea voastra! Sunteti tot voi, cele de dinainte, doar ca acum faceti parte dintr-o poveste noua si minunata!

Taguri Corpul dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre