10 confesiuni ale vedetelor despre corpul lor dupa sarcina

/ / Modificat: 2012-10-16
10 confesiuni ale vedetelor despre corpul lor dupa sarcina

Vedetele care au devenit mamici stiu la fel de bine ca tine ce inseamna sa lupti impotriva kilogramelor acumulate in sarcina. In timp ce unele s-au resemnat cu noua forma a corpului dupa nastere si au invatat sa isi iubeasca corpul asa cum este, altele inca se mai lupta cu dietele si sportul pentru a reveni la forma de odinioara. Iata top 10 confesiuni de vedeta, cu privire la forma corpului lor dupa nastere si la secretele de slabit!

Adriana Lima

adriana-lima

Modelul Adriana Lima este o mamica care a facut sacrificii mari pentru a reveni, dupa nastere, la forma de odinioara, mai ales din cauza meseriei ei.

Ea a recunoscut ca a apelat la antrenamente fizice infernale si la o dieta de 12 zile, bazata numai pe lichide, pentru a putea reveni la timp pe podium.

Jessica Simpson

jessica-simpson

Jessica Simpson este una dintre vedetele care au intrat in depresie dupa nastere, din cauza greutatii. A recunoscut ca acum cantareste mai mult decat a facut-o vreodata, dar ca va munci atat cat este nevoie pentru a da jos tot surplusul.

Gwyneth Paltrow

gwyneth-paltrow

Gwyneth Paltrow, care inainte de sarcina era adepta dietei macrobiotice, a dat iama in produse fast-food cand a fost gravida si s-a ales cu mai mult de 20 de kilograme in plus.

Pentru a da jos kilogramele, actrita a recunoscut ca a adoptat o dieta echilibrata si a facut foarte mult sport.

Jessica Alba

Jessica-Alba

Sarcinile Jessicai Alba si-au pus foarte mult amprenta asupra imaginii ei corporale. A declarat ca i-a fost foarte greu sa se accepte cu celulita, piele lasata si nu tocmai stralucitoare, dar ca, in timp, a invatat sa se iubeasca asa cum este.

"Dupa sarcina, am simtit o eliberare. Am invatat sa imi accept corpul si sa dau mai putin importanta aspectului fizic. De cand sunt mama, am invatat sa ma adaptez oricarei situatii", a declarat vedeta.

Miranda Kerr

miranda-kerr.

Ca si in cazul Adrianei Lima, Miranda Kerr s-a vazut nevoita sa revina rapid dupa nastere la silueta care a consacrat-o si pe care o afisa pe podiumurile de prezentare de moda.

Secretul slabitului ei rapid a constat intr-o dieta bazata pe grupe de sange. Vedeta a declarat ca a incercat sa ii ofere organismului toti nutrientii necesari, dar prin alegeri alimentare compatibile cu grupa ei de sange - A - alimente alcaline, produse proaspete, apa filtrata.

Molly Sims

molly-sims

Frumoasa actrita si mamica, Molly Sims, este in asentimentul majoritatii femeilor care au nascut si au declarat ca nu este usor sa slabesti dupa sarcina.

Vedeta a recunoscut ca slabitul nu apare din senin, fara niciun efort, si ca a trebuit sa faca sport intre 60 si 90 de minute, 5 zile pe saptamana, si sa tina o dieta bogata in fibre si saraca in calorii, pentru a reveni la forma de odinioara.

Uma Thurman

Uma-Thurman

Uma Thurman este o mamica care s-a luptat cu peste 30 de kilograme luate in plus in sarcina. Efortul de a le da jos nu a fost deloc simplu, iar vedeta a recunoscut ca a facut sport intens si o dieta nutrysistem pentru a-si recapata silueta.

Heidi Klum

Heidi_klum

Manechinul Heidi Klum numara nu mai putin de 4 sarcini la activ si are inca un corp de invidiat, in ciuda faptului ca se apropie cu pasi repezi de varsta de 40 de ani.

Vedeta a recunoscut ca a facut eforturi intense pentru a slabi, insa ca alaptatul, impins caruciorul si antrenorul personal au reprezentat cele mai puternice arme impotriva kilogramelor in plus.

Pink

Pink

Si Pink este una dintre mamicile care s-au rotunjit bine dupa sarcina, dar care a reusit sa slabeasca rapid. A apelat la un antrenor personal de sport, a urmat o dieta echilibrata si a reusit sa revina la silueta de odinioara.

Penelope Cruz

penelope-cruz

Frumoasa actrita de origine latina este una dintre mamicile care au uimit cat de repede si-au revenit la silueta de odinioara, dupa nastere.

Vedeta nu a slabit cu ajutorul sportului, pe care a declarat ca il uraste, ci a mers pe mana dietei mediteraneene. Si pentru ca nu se putea slabi fara niciun strop de miscare fizica, Penelope a apelat la balet pentru a mai arde cateva calorii.

Tu cu cate kilograme te-ai ales in sarcina si cum ai reusit sa scapi de ele? Spune-ne trucurile tale de slabit post-nastere in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete corp sarcina Slabit dupa nastere Corpul dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre