"Imperfectiunile tale sunt perfecte". Sarbatorirea corpului dupa nastere

/ / Modificat: 2019-07-23

In timpul sarcinii, corpul nostru trece printr-o transformare impresionanta, iar la sfarsitul acestei etape traim bucuria de a deveni mame, dar ramanem si cu cateva amintiri, cum ar fi kilograme in plus sau vergeturile.

Dupa nastere, corpul nostru are unele imperfectiuni pe care, probabil, nu le avea inainte, dar acest lucru nu este neaparat ceva rau.

Si exact asta reiese din aceste fotografii care arata "cat de perfecte sunt aceste imperfectiuni".

imperfectiuni

imperfectiuni

In imagini, vedem mamele singure sau insotite de micutii lor. Unele sunt proaspete mamici, iar altele dupa ce au adus pe lume al doilea copil.

Intr-o postare facuta pe site-ul ei, Julie, fotograf profesionist, impartaseste un mesaj despre aceasta serie de imagini:

"Sper ca prin iubirea si pasiunea mea pentru fotografie va pot arata cat de frumos este cu adevarat corpul femeii dupa nastere. Aceste poze sunt reale, sunt crude si sunt puternice la fel ca tine! Fiecare vergetura, fiecare kilogram in plus si fiecare rid este rezultatul cresterii si educarii acelor copii dulci pe care ii tineti in brate. Simtiti-va mandre si acceptati cine sunteti. Noi venim in toate formele si toate dimensiunile. Avem etnie, educatie si convingeri diferite, dar exista ceva care ramane la fel: ne iubim copiii mai presus de orice. Acum este momentul sa ne iubim! Spune-le fiicelor tale ca sunt de frumoase. Spuneti-le sotilor sau iubitilor vostri care imping in fiecare zi un carucior cat de uimitor arata. Spuneti-le sotilor voastre cat de mult le iubiti, si mai mult pentru ca v-a dat cel mai mare dar din viata voastra. Imperfectiunile tale sunt perfecte."

imperfectiuni2

imperfectiuni2

imperfectiuni2

Julie, cea care a realizat fotografiile, spera ca, odata cu aceasta serie de imagini si cu mesajul ei, mamele se vor iubi mai mult dupa nastere si vor recunoaste frumusetea si mesajul puternic pe care il poarta corpul lor dupa nastere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Corpul dupa nastere Corp dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre