Magda Palimariu, la o luna dupa ce a nascut. Cum arata vedeta Pro

/ / Modificat: 2022-10-02
Magda Palimariu, la o luna dupa ce a nascut. Cum arata vedeta Pro

Magda Palimariu, prezentatoarea de la Pro Tv a devenit mamica pe 20 august. Aceasta a nascut un baietel perfect sanatos in Norvegia, tara in care s-a stabilit cu sotul ei.

Vedeta Pro a postat mai mutle imagini cu es, fiul si sotul ei pe retelele de socializare.

Fanii vedetei au remarcat imediat silueta impecabila a acesteia, la doar o luna dupa nastere si au complimentat-o pentru felul in care arata de cand a devenit mama.

In urma cu un an, Magda Palimariu si Ionut Eriksen s-au casatorit, in secret. Dupa doar un an de zile, cei doi au devenit parinti. Acestia se simt extrem de impliniti in postura de parinti si petrec mult timp impreuna cu bebelusul.

Cum arata Magda Palimariu la o luna dupa ce a nascut

Pe retelele de socializare, proaspata mamica a postat mai multe imagini alaturi de copilul ei si sotul acesteia. Astfel, fanii au observat imediat ca aceasta si-a recapatat silueta de dinaintea nasterii. 

“Noi am iesit la plimbare. Voi cum va petreceti duminica? (…) Am o minunatie de care nu ma mai satur sa o tin in brate nicio secunda! Un baietel drag si frumos care nu ma mai scapa din ochi, dar nici eu pe el, toata viata! Il iubesc cum nu se poate descrie in cuvinte! Multumesc Doamne pentru acest mare dar!”, a scris Magda Palimariu pe Facebook.

Fanii vedetei au reactionat imediat in sectiunea de comentarii: “Sunteti superbi!”, “In sfarsit poze cu fericitul care ti-a cucerit inima. Multa sanatate si fericire!”, “Sa fiti sanatosi si fericiti, familie faina. Sa aveti parte de tot binele din lume”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere bebelus Corpul dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre