Cat de des plang zodiile

/ / Modificat: 2019-05-17
Cat de des plang zodiile

Exprimarea sentimentelor prin plans este o modalitate pe care o adopta sau nu anumite persoane, in functie de zodia in care s-au nascut.

Daca unele zodii vor plange din orice si cu o frecventa destul de mare, altele cu siguranta nu vor varsa nici macar o lacrima, indiferent de cat de afectati sunt, in realitate.

In acest articol va vom spune cum influenteaza zodia in care te-ai nascut, frecventa cu care plangi.

Berbec

Berbecii sunt firi destul de puternice, motiv pentru care este imposibil sa ii vezi plangand. Mai curand ii vei vedea incercand sa ii faca pe altii sa planga, decat o vor face ei.

Taur

Desi ne dau senzatia ca sunt foarte puternici si ca nu se lasa doborati de sentimente, adevarul este cu totul altul. Nativii in zodia Taur plang mai mult decat ne-am putea inchipui, alegand acest mijloc pentru a se descarca de sentimentele puternice.

Gemeni

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Gemenii sunt firi cameleonice, duale, iar acest lucru se reflecta si in frecventa cu care plang. Chiar daca plang destul de rar, Gemenii au grija ca nimeni sa nu observe acest lucru, dat fiind faptul ca nu vor sa isi expuna sensibilitatile.

Citeste mai mult pe Clair.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii

Articole recomandate

Citeste si despre