Horoscopul somnului! La ce ora se culca zodiile?

/ / Modificat: 2019-05-16
Horoscopul somnului! La ce ora se culca zodiile?

Ora la care se culca zodiile este foarte relevanta pentru activitatile pe care le desfasoara acestea pe tot parcursul zilei si nu numai.

Astfel, semnele zodiacale fie pun foarte mult pret pe ora de somn si implicit pe odihna (asa cum sunt Pestii, de pilda), fie adora sa doarma la orele diminetii (Varsatorii de exemplu), nefiind interesati de consecintele pe care le poate avea acest fapt.

Afla din horoscop la ce ora mergi la somn in functie de zodia ta.

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

Berbecii nu obisnuiesc sa se puna prea devreme la somn, iar din acest motiv ora lor obisnuita este 12 noaptea sau chiar 2 dimineata. Nu pun prea mult pret pe somn, dupa cum putem observa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii se afla intre doua extreme atunci cand vine vorba de somn. Fie vor merge la culcare la 21:00 seara, fie vor dormi la 3 dimineata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt constanti in privinta orei pentru a merge la somn, si anume 12 noaptea este ora perfecta pentru ei, de la care nu se abat niciodata.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acestia pun mare pret pe orele de somn, si mai ales pe ora la care merg sa doarma, tinand cont de regulile generale pentru sanatate. Astfel, ora lor de somn este 22:30, cu aproximatie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ora de somn a Leilor este constanta, motiv pentru care vor face de fiecare data tot posibilul ca la 23:30 sa se afle deja in pat, pregatiti de somn.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativii zodiei Fecioara se afla, ca si Taurii, in situatii aflate la poli opusi. Astfel, o Fecioara fie va merge la somn la 21:00, fie o va apuca 4 dimineata.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Si Balantele pun mare pret pe odihna si pe ora la care merg sa doarma, motiv pentru care nu se vor pune niciodata la somn mai devreme de 22:30, dar nici mai tarziu de 23:30.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Alegerea Scorpionilor atunci cand vine vorba de ora de somn este una constanta, motiv pentru care niciodata nu vor dormi mai devreme sau mai tarziu de 12 noaptea. Daca depasesc aceasta ora, vor adormi foarte greu, si astfel se explica ora invariabila.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Din nou vorbim despre o situatie aflata la doua extreme, deoarece Sagetatorii nu sunt consecventi in ora de somn. Astfel, fie vor dormi in jurul orei 21:00, fie la 3 dimineata.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

In jurul Capricornilor s-a creat mitul conform caruia acestia nu dorm niciodata, motiv pentru care ne este dificil sa fixam o anumita ora pentru acesti nativi.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Si Varsatorii cunosc doua extreme in privinta orei de somn, astfel incat vor alege sa doarma fie la 22:00, fie la 3 dimineata.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sunt foarte somnorosi, motiv pentru care ora lor obisnuita de somn este 21:30, facand tot posibilul sa nu depaseasca cu mult aceata ora.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii

Articole recomandate

Citeste si despre