Ce dieta este potrivita in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-05-30
Ce dieta este potrivita in functie de zodie

Berbecii nu reusesc sa tina o dieta fara a trisa din cand in cand, Leii cauta mereu cele mai populare diete pentru a se mentine in forma, iar Varsatorii trebuie sa renunte la lene pentru a arata asa cum isi doresc.

Afla ce dieta ti se potriveste in functie de zodie din urmatorul articol!

• Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt firi independente si sunt de parere ca regulile exista pentru a fi incalcate. Cu o astfel de atitudine, este destul de dificil sa urmeze o dieta fara a trisa din cand in cand. Recomandarea noastra este Dieta Beverly Hills.

• Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt pregatiti sa accepte provocarile si sa isi testeze limitele. Niciun alt semn zodiacal nu este mai determinat decat un Taur. Cea mai buna optiune pentru acesti nativi Recomandarea noastra este Dieta Mediteraneana.

• Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativilor din zodia Gemeni le este destul de greu sa tina o dieta. Sunt schimbatori, iar daca astazi au luat o decizie, nu este sigur ca maine va ramane aceeasi. Au nevoie de o dieta care sa ii motiveze constant si care sa nu fie prea restrictiva. Recomandarea noastra este Dieta Volumetrics.

• Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac incearca sa gaseasca un echilibru in alimentatia lor, caci nu vor sa cada intr-o extrema. Au nevoie de un regim pe baza de alimente sanatoase, dar care sa le permita sa se rasfete din cand in cand. Recomandarea noastra este Dieta Mayo.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Dieta

Articole recomandate

Citeste si despre