• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Monica pe 22 Ianuarie 2015

Am sunat astazi la nr. 0724 579 372 si mi-a raspuns asistenta domnului doctor. Acest numar este pentru urgente si puteti suna luni, marti, joi si vineri pentru programari intre orele 8.00 - 13.00<br><br>Eu neavand o urgenta cu copilul mi-a spus sa sun luni pentru programare la nr. 0724 073 801, acest numarr fiind doar pentru programari si consultatii obisnuite. La acest nr 0724 073 801 se fac programari doar lunea. Sper sa va fie de folos.

Dr. Stanciu Adrian
De Daniela pe 20 Ianuarie 2015

Puteti sa-mi spuneti intre ce ore sa sun pentru programare la nr. de telefon al dl. doctor Stanciu? Telefonul suna, dar nimeni nu raspunde si ma gandesc ca este un interval orar.

Multumesc.

telefon
De Claudiu pe 14 Ianuarie 2015

Da este numarul de telefon pe care il am si eu.

nr telefon programari dr stanciu
De Roxana pe 14 Ianuarie 2015

imi confirma cineva ca acesta este nr la care se fac programarile pt cabinetul dl dr stanciu adrian 0724.073.801? multumesc

Cabinet
De Roxana pe 20 Decembrie 2014

Exista posibilitatea sa ajungi la el fara sa fie urgenta, adica doar pentru un control de rutina? Eu stiam ca primeste doar urgente?

Cel mai bun pediatru
De Calina madalina pe 19 Decembrie 2014

Este cel mai bun pediatru la momentul actual. Merg la dansul de cand fetita mea avea 6 luni, iar acum are 4 ani. Intr_adevar, fiind foarte ocupat si vazand sute de copii zilnic, nu are timp de dat prea multe explicatii parintilor.

La inceput nu mi-a placut deloc abordarea si nici timpul pe care ni-l aloca, motiv pt. care am incercat sa mergem la alti pediatrii. Bine-nteles ca alocau timp berechet consultatiei, explicau, dar copilul dupa tratamentul dat de ei nu se vindeca. Diagnosticau gresit, tratamentul era gresit, copilul departe de a fi vindecat, deci ne-am intors iar la EMINENTA (asa il numim eu si sotul meu, in gluma) care in 2 amarate de minute alocate ne-a facut-o bine de fiecare data.

Personal, am incredere maxima in acest doctor, nu ma mai interrseaza explicatiile ma multumesc ca de fiecare data cand plec de la dansul si urmez tratamentul fetita mea e bine.

La ce mi-au folosit explicatiile date de ceilalti pediatrii si vorbaria de 20 de minute din cabinet daca de fiecare data tot la Eminenta Sa ajungeam?!?!

Dr. Stanciu Adrian
De Geo pe 26 Noiembrie 2014

Buna ziua. Si eu am avut parte de o intalnire anul acesta in septembrie la Marie Curie cu acest dr., consultatia a durat 5 minte. M-a facut cu ou si cu otet. Eu respectasem ceea ce imi daduse medicul de la care am plecat.

Bebelul meu facea diaree de doua luni cu grunji de lapte nedizolvat si mucus. Tratamentul a fost lapte de la topfer delactozat si smecta, dupa 3 zile acasa. Fara analize sa depisteze aceasta alergie si diagnostic posibila alergie la proteina din lapte de vaca.

Fara sa dea explicatii, poate nu toate persoanele au acces la informatii privind aceste alergii, la momentul acela nu am realizat ce inseamna. Destul de dur acest medic, orice intrebare i-as fi adresat se repezea sa mi-o anuleze ca vorbesc pe langa subiect. Deci?

Problema bebeului meu nici acum nu este rezolvata, inca nu am gasit medicul care sa-l faca bine. Asa, ca medicii nu se gandesc la copii nostri cu adevarat, totul pe fuga. Poate a fost extraordinar cu alte persoane, dar cu mine nu. M-as fi bucurat sa fie mai cald.

Dr. Stanciu Adrian
De Cristina mihaescu pe 15 Noiembrie 2014

Sa spun si experienta mea cu dl dr. : 2 minute de consultatie, multe analize, (nu contest), copilul cu bronhiile pline de mucozitati, nas care curgea ca robinetul, m-am dus la dansul ca il laudati ca pe Mesia, si la aceste simptome, tot ce imi prescrie este Singulair (la bebe de 11 luni) pentru trei luni, hai sa fim seriosi!

Copilul abia respira, si el nu stia cum sa ne expedieze mai repede, pentru a intra alt copil. Nu l-a interesat ce efecte adverse ar avea acest medicament pentru copilul meu pe viitor.

Deci indiferent maxim! Superficial, plin de el, nu il intereseaza istoricul copilului, absolut nimic.

Am venit Mega dezamagita de acest medic, aveti mare grija de copiii dvs, ca pe el nu il intereseaza decat sa intre urmatorul.

Contact
De Ionela pe 03 Noiembrie 2014

Buna ziua,

Cum ati reusit sa luati legatura cu dumnealui/sa va faceti programare? Eu incerc de 3 saptamani si nu reusesc.

Va multumesc!

Un medic exceptional
De Pinca pe 20 Octombrie 2014

Un medic pediatru cum rar mai intalnim in Romania. Cu un suflet mare care mi-a salvat copilul de meningita bacteriana in ultima faza. Dumnezeu sa-i dea multa Sanatate si multa putere de ai trata pe toti copii care au nevoie de dansul.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.