• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Pediatru
De Dumitru pe 27 Noiembrie 2017

Buna ziua vin la dvs cu o intrebare foarte delicata copii mei are 2 ani si 6 luni daca folosesc o soba pe kerosen sau motorina este vrun pericol pentru sănătatea copilului va Multumesc o zi buna cu stima Dumitru Tanase

Dieta
De Popa cristina pe 05 Septembrie 2017

As vrea sa slăbesc câteva kilograme . Am nascut si numai pot sa ma uit in oglindă. As dori i o dieta sa pot sa revin la greutatea care mias dori o. Eu sunt in austria si pe acasa Nu pot sa merg daca ai copil. Multumesc si astept raspuns

recomand
De Andra pe 04 Mai 2017

Un adevarat profesionist, cam ce iti spune el, aia e, de fiecare data. Eu merg cu fiul meu la dansul, de cand l-am nascut, atunci cand nu sunt satisfacuta de medicul se familie, din provincie. Bine sa ai mereu o lista cu intrebari, nu sta prea mult la discutii si e bine sa fii foarte atent/a. Am cautat mult contactele cabinetului dansului, asa ca vi le las si dvs. Au un program cam ciudat, asa ca e bine de stiut ca pentru programari de pe o saptamana pe alta se suna la:0724073801, doar si numai lunea de la 14:00 -15:00; iar pt urgente: la 0724579372, de la 9:00-13:30,parca doar joia.

Dr. Stanciu
De Oana pe 27 Aprilie 2017

Buna seara. Il cunosc pe domnul doctor de 22 de ani. Va spun sigur ca nu citeste aceste postari deci nu asteptati raspuns la intrebari. Nu da tratamente fara consultatie.

Dr. Stanciu
De Simionescu pe 21 Aprilie 2017

Competenta absoluta ! Ii multumesc din suflet ca mi a salvat bebelusul !

constipatie
De Bianca pe 02 Aprilie 2017

buna ziua. va rog sa ma ajutati. am um bebe de 2 luni. de o luna suntem pe lapte praf AR ptr ca scotea afara tot ce manca, la recomandarea doctoritei dar acum ne confruntam cu constipatia. avem crize de plans, dureri de fiecare data cand se duce afara...o data pe zi sau o data la 2 zile. doctorita ne a recomandat ceai de musetel, dar eu nu sunt adepta ceaiurilor. uneori folosesc supozitor dar nu e o solutie zilnica. va rog sa mi spuneti ce as mai putea face pentru a l ajuta. sa i dau o masa pe zi de lapte praf normal? mentionez ca si alaptez dar sta la san maxim 10 min. multumesc

reteta
De Flori pe 25 Martie 2017

Buna ziua,am fost la dumneavoastra,joi si mi ati prescris o reteta dar nu reusesc sa descifrez al treilea medicament,va rog sa ma ajutati!Multumesc

Lipsa pofta de mancare.
De Stomirca pe 28 Februarie 2017

Buna ziua.Sunt din Predeal si avem nu baietel de aproape 5 ani dar nu vrea sa manance mai deloc. La gradi nu vrea sa manance si vine nemancat.Il obliga doamna sa manance iar el se incapataneaza si nu vrea.Sunt zile cand ne spune el ca ciugule cate ceva. Iam facut analizele si la scaun dar toate sunt bune. Am crezut ca are viermisori si i.am dat si siropuri naturiste dar degeaba. Se uita la mancare dar ii gaseste mereu cate ceva dupa care o scuipa.Ne spune ca nu.i place si ca.i vine sa vomite. Va rog frumos sa ne ajutati sau sa ne spuneti la ce medic bun din Brasov sa mergem. Eu lucrez in MAI si am card de sanatate la MedLife. Va multumesc.

Domnule doctor
De Raluca pe 23 Februarie 2017

Buna ziua domnule doctor.. Am si eu o problemă cu bebelușul meu de 4 luni de câteva săptămâni este iritat foarte tare la gat si nu ii mai trece am încercat o mulțime de creme si pudra dar nicio schimbare va rog sa îmi spuneți cum sa procedeze

programare
De Iosu Constantin pe 13 Februarie 2017

Buna ziua, fetitei mele care are 10 ani, la ultimele analize facute i-a iesit ASLO mare peste 900, si medicul de familie mi-a recomandat sa fac o programare pentu un consult la dumneavoastra.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.